Reacties

Huidverzorging: over schuldgevoel en 5 is genoeg — 31 reacties

 1. Haha! Ehhhh... ik smeer na het douchen wat creme op mijn gezicht. Niet eens specifieke gezichtscreme. Zonder zooi erin, dat dan wel. Zie daar mijn hele routine ;)
  Ik hoor regelmatig dat ik zo’n mooie huid heb. Volgens mij is dat vooral genetica en gezond leven. Ik ben nog nooit dood gegaan door het feit dat mijn creme in een pot zit en niet in een tube. :-P

 2. Ik vind het heel erg belangrijk dat in een dagcrème zonnebescherming zit, dus die kies ik sowieso altijd. Verder gebruik ik een vette crème die de couperose tegen zou moeten gaan en voor 's nachts een nachtcrème. En ik ga absoluut niet in de zon zonder zonnebrandcrème, maar dat komt vooral doordat ik met mijn medicijnen niet in de volle zon mag en doe ik dat wel, dan moet ik me goed beschermen.

 3. Ik weet niet of ik dit boek zou aanschaffen. Producten zijn toch voor iedereen erg persoonlijk, ieder huidtype is anders. Ik gebruik in ieder geval micellair water, toverhazelaar, zonnebrandcrème, moisturizer, milde face wash en heel soms een dag/nachtcrème. Best veel eigenlijk zo op een dag.

 4. Ik ben nog steeds van mening: hoe minder producten hoe beter! Ik geloof allemaal niet in die onzin en je smeert alleen maar chemische troep op je huid. Kan niet goed zijn, je huid red het prima zonder. Maar dat is mijn mening natuurlijk :)

 5. haha, wat een leuk blog! ik heb nl precies hetzelfde, met stijgende verbazing heb ik kennis genomen van deze nieuwe wereld die huidverzorging heet. Maar jij doet tenminste onderzoek. Hulde!En wees gerust; ik vind maar 5 artikelen er 4 teveel!

 6. Investeren in een goede hydraterende zonnebrand is een fijn alternatief voor zonnebrand en moisturizer. Scheelt weer een potje. Op het strand je huid lekker insmeren met zand. Leuk en babyskin

 7. Hahaha ik snap jou zo!! Ik ben een ramp in huidverzorging en heb ook een minimale beauty routine. Ik doe een gezichtsmassage en als gezichtscreme gebruik ik of argan olie, castor olie of shea butter. Dus ik zou zelf weinig hebben aan dit boek haha.

 8. Hahaha ik snap jou zo!! Ik ben een ramp in huidverzorging en heb ook een minimale beauty routine. Ik doe een gezichtsmassage en als gezichtscreme gebruik ik of argan olie, castor olie of shea butter. Dus ik zou zelf weinig hebben aan dit boek haha.

 9. Zou niks voor mij zijn, zo'n boek en die producten al helemaal niet. Ik gebruik zo weinig mogelijk en zo natuurlijk mogelijk. Momenteel is dat een shampoo bar en af en toe eens shea butter :-)

 10. I love it! Ik ben al een tijdje helemaal overgeschakeld op de Jetske Ultee, Paula's Choice, Uncover, .. methode en mijn huid ziet er beter uit dan ooit!

  Ik zie veel reacties over "natuurlijke" verzorging, en schrik daar een beetje van. Het is namelijk helemaal niet zo dat "natuurlijk" beter is voor je huid. Veel van die natuurlijke producten zijn zelfs erg schadelijk. Informeer jullie, mensen!

 11. Ik gebruik alleen kokosolie en haal dat met een theelepeltje uit de pot. Ik gebruik geen make up. Ik zit weinig in de zon, drink geen alcohol en eet/llef gezond. Ik heb een huid die er jong uit ziet en heb nauwelijks rimpels.

 12. Ik ben het met je eens dat vijf producten toch nog best veel is hoor. Ik was mijn gezicht onder de douche met een face wash. Na het douchen smeer ik het in met een cc cream en pas voor het slapen gaan haal ik een reinigingsdoekje over mijn gezicht en klaar.

 13. Ik gebruik altijd de creme van Yves Rocher,en dat bevalt goed,ik wissel het af met verschillende soorten,soms als het in de aanbieding is,je krijgt zelfs spullen gratis,dan krijg je een dure creme die je gratis krijgt,meestal die je in het verleden wel eens besteld hebt. Yves Rocher vind ik heel goed,omdat ze vaak spullen cadeau geven. ook wel leuke sieraden,parfum of andere dingen die je eerder besteld hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder