Reacties

Waar kun je zuiveringszout of baking soda kopen? — 55 reacties

 1. In Utrecht, net buiten Hoog-Catharijne, (ik meen dat het Achter Clarenburg heet) zit een echt Chinese toko waar je slechts 1,40 euro betaalt voor een pakje Arm and Hammer.
  Groet, Greetje54

 2. Ik koop het online bij pit-pit.com.
  Zak van 2-en-halve kilo is 8,40. Koop je er 2 tegelijk dan kost het per zak nog maar 7,50
  Koop je er 4 tegelijk dan kost het per zak van 2-en-halve kilo nog maar 5,99.

  • Nou ben ik wel benieuwd wat ze daar bij de Jumbo voor vragen. Ook vanwege hun laagste prijs garantie! Want uit bovenstaande comments begrijp ik dat Arm and Hammer bij de toko voor 1,20 verkrijgbaar is.

 3. Bij de Chinese groothandel in Leidsenveen ( bij Den Haag) per kilo te koop.
  En als particulier kan je daar ook van alles kopen!

 4. Ben al bij verschillende locaties van de Albert Heijn geweest en het is in geen één te krijgen.
  Ook bij allen gevraagd en medewerkers kunnen het zelf ook niet vinden helaas.

 5. Ik heb het een hele tijd geleden ook gekocht vraag me even niet in welke winkel. Een soort Tuinen achtige winkel . Het was iets rond de 2.5 euro. Ben even benieuwd of jijzelf het ook gebruikt en waarin en waarvoor. Ik las een tijd terug dat het zo goed is voor van alles dat ik het moest hebben ;) maar ben ook eerlijk als ik zeg dat het pak nog steeds dicht in de kast staat.

 6. Teunie Luik van Eenvoudig leven heeft baksoda of te wel baking soda in haar webshop te koop,
  100 gr voor 0.50
  500 gr voor 2.10

  Een leuke webshop met kwalitatief goede meelsoorten en veel eenvoudig leven producten!!

  • Bedankt voor de tip Ferry! We krijgen dankzij de tips van iedereen een prachtig overzicht van waar je allemaal zuiveringszout kunt kopen : )
   Ik zal ze binnenkort voor jullie op een rijtje zetten in een aparte post!

 7. Hier in Maastricht heb ik het een aantal jaar geleden bij alle omliggende supermarkten gevraagd [niet in het assortiment] en aangekaart dat ik er toch echt behoefte aan heb, dus misschien bestellen?
  Eén Albert Heijn heeft hier op gereageerd en gelijk baking soda besteld van Bob's Red Mill van 450 gram voor maar liefst 5,86 euro!
  Omdat ik het echt nodig had, heb ik het gekocht.
  Een week later deed ik mijn maandelijkse inkopen bij de toko en zag ik ineens pakjes staan van Arm & Hammer van 454 gram, voor 1,20 euro!
  Dit is eigenlijk het meest bekende en gebruikte merk en ook het gemakkelijkst te krijgen via een leverancier, ik begrijp niet waarom Albert Heijn ervoor kiest om Red Mill aan te bieden..
  Weer een wijze les geleerd: Check eerst een toko in de buurt, vooral voor ingrediënten van recepten uit het buitenland!

 8. Bij Bol.com moest ik € 14,99 betalen voor 2 pakjes a 454 gr. (Gratis verzending), voelde met flink belazerd. Nu bij drogisterij.net € 1,43 voor 16 pakjes a 454 gr. (Gratis verzending). Kan ik voorlopig weer even voort.

 9. Ik ben niet zo'n koop type en zal me niet zo snel wagen in de wondere wereld van baking soda. Toch weet ik dat daar met kleine kinderen wel verandering in kan gaan komen dus heb het met interesse gelezen, want ooit :-D

 10. Ik koop het altijd bij Pi&Pit inderdaad. In grote hoeveelheden, omdat ik het heel veel gebruik, zoals je van de week las. Voordeel daarbij is ook dat het minder verpakking kost en dus beter voor het milieu is. ;-)

 11. Baking soda van red mill is beter dan van arm en hammer. red mill produceert het natuurlijk terwijl arm en hammer dat via een chemisch process doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>