Zuiveringszout bij Albert Heijn: hier staat het!

Gepost March 22, 2019 in Van alles en nog wat / 6 Comments

Zuiveringszout Arm & Hammer bij AH

Zuiveringszout ook bekend als baking soda bij Albert Heijn, van het merk Arm & Hammer staat tussen de bakspullen! Zo is meteen goed duidelijk dat je het hiervoor kunt gebruiken : ) Ik maakte er een foto van, afgelopen maandagmorgen.

Voor meer verkooppunten zie mijn post baking soda kopen.

Het is mogelijk dat het zuiveringszout bij jouw Albert Heijn op een andere plek staat. Kun je het niet vinden? Vraag het dan een medewerker van Albert Heijn. Zij kunnen je verder helpen. Het is niet uitgesloten dat het zuiveringszout op een andere afdeling te vinden is. Ik zal binnenkort ook een foto plaatsen van Arm en Hammer zuiveringszout van de Jumbo. Ook leuk om te zien hoe ze het daar plaatsen.

Lees ook mijn post over de verschillende soorten soda.

Waar staat het zuiveringszout bij jouw supermarkt?


6 responses to “Zuiveringszout bij Albert Heijn: hier staat het!

 1. Ilona Dekker

  Ergens apart in een doos voor een schap (zag ik toevallig toen ik er langs liep). Wel tegenover de bakproducten.

 2. Janne1950

  Ik bestel het altijd per kilo bij Pit&Pit want ik gebruik het ook voor verschillende schoonmaakdoeleinden, als deodorant, mondspoeling etc.

 3. Simon Jaspers

  Nou Nicole, ik heb me rot gezocht en niks gevonden. Leuk zo’n plaatje, maar ze hebben het niet! Ik heb nu gewoon zout gekocht…nou werkt voor geen meter! Bedankt he!

  Tjongen jonge zeg

  • Balen Simon! Misschien hebben ze het niet bij elke Albert Heijn? Of het staat bij die van jou bij de schoonmaakmiddelen? Je kunt het ook nog bij de Jumbo proberen.

   Gewoon zout is inderdaad iets anders dan zuiveringszout.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.