Reacties

Waar doen ze het van 2022 — 8 reacties

 1. Ik heb het nooit gezien, maar ik snap niet dat er mensen zijn die daar aan meewerken. Ik zal er overigens ook niet naar kijken, maar dat mag uiteraard iedereen voor zichzelf weten.

 2. Leuk dat je gekeken hebt. Ik heb ook met veel belangstelling gekeken toen het op tv was. Interessante families vond ik, maar die rijke mensen begonnen me te irriteren. Zó makkelijk met geld smijten, pff....

 3. Leuk dat jij gekeken hebt. Ik heb het ook gezien, hoewel ik me nu afvraag of ik wel alle afleveringen heb gezien. Dat van die hot tub kan ik me niet herinneren.
  Heel erg boeiend dit soort inkijkjes. Iedereen doet het op zijn of haar eigen manier. Vond het ook prettig dat het programma zelf geen oordeel had.
  Reza en Sahar vond ik ook fijn om naar te kijken. Ik leefde met haar mee toen zij zei dat ze het moeilijk vond om na corona-tijd weer extra te moeten werken om gederfde inkomsten te moeten compenseren en dat ze daardoor minder tijd had met haar kinderen.
  Hoewel het leven van Vasco en zijn vrouw heel ver van me af staat heb ik er geen moeite mee. Kwam op mij over dat zijn vrouw nog de nodige tegenwicht bood, die voelde zich wel wat ongemakkelijk met het dure kinderfeestje met alles erop en eraan.
  Nu ik zo zie wat Reza en Sahar per maand te besteden hebben (met werk) en wat Nadia te besteden heeft (uitkering) dan vind ik het verschil erg klein als je ziet hoe verschillend ze leven. Viel me op dat Nadia een goed gevulde spaarpot had. Zij weet echt heel goed voordeeltjes te vinden. Daar kon je in dit programma veel van opsteken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder