Reacties

Tiny Homes van Laura Denoyelle: meer dan € 5000 — 13 reacties

  1. Ik weet niet of je B&B vol liefde kent maar er is een jongen die in Zweden woont en heel primitief leeft. Het fascineert mij zo. Zo een bewondering voor dit soort mensen. Tiny house zou voor mij alleen haalbaar zijn als ik alleen ben. Samen zou ik echt gek worden.

  2. Ik lees de zin Tiny houses kunnen veel problemen oplossen, dat klinkt heel mooi , maar volgens mij ligt het enigzins genuanceerder. De meeste tiny houses waar ik wat over lees en zie, liggen vaak wel op flinke stukken grond. Dus willen mensen misschien wel een kleiner huis, maar niet perse minder grond. Dat houd nog steeds in dat er veel grond nodig is om ze te bouwen. Dat betekend niet alleen dat die grond er moet zijn, maar ook dat je ondanks de lage prijs van een tiny house nog steeds een behoorlijke portemonnee moet hebben.

  3. 'In Nederland is een tiny home niet een huis maar een object' -> daar heb ik wel vraagtekens bij. Ik ken meerdere Nederlandse mensen die Tiny wonen, zelfs in Tiny dorpjes!
    Lie(f)s.

  4. Ik verblijf de hele zomervakantie (en dat omvat de 2 volle maanden juli en augustus in België) in onze stacaravan in Zeeland. Heerlijk vind ik dat. Ik zou hier zo kunnen wonen, maar zo'n caravan is niet voorzien op koude winters. Ik zou er ook wel een uitbreiding aan willen, en al zeker mocht ik overwegen erin te wonen. Maar dat is niet aan de orde omdat wij een huis en nog een leven in België hebben. Maar qua ruimte? Echt tiny mss niet, maar de grootte van een stacaravan met aanbouw : zeker en vast wel. Ik mis hier helemaal niks.

    • Een stacaravan is inderdaad eigenlijk ook een tiny house. Een fijn idee lijkt me dat, dat je daar in principe prima zou kunnen wonen. Maar inderdaad, dan moet het in de winter wel warm te stoken zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder