Reacties

Klein huis: voorbeelden van tiny houses en mini homes — 15 reacties

  1. Heerlijk om op die manier bij anderen binnen te kunnen gluren. En ik kom erachter dat ik in hoofstuk drie had gepast. Toch grappig, want ik weet wel dat ik 'klein' woon, maar door mijn inrichting en door de relatief ruime woonkamer, heb ik dat gevoel eigenlijk nooit.

  2. Wij verhuizen binnenkort naar een klein huisje, 75 m2. Alles begane grond en geen overbodige ruimtes. We bewonen nu een huis met atelier van 260 m2 ( 2 verdiepingen)
    De grootte van de kavel is ongeveer 600 m2 en van ons huidige huis 2600 m2.
    Ik verheug me op ons nieuwe huis(je) 😀

  3. Ons huis is nu groot met heel veel spullen erin. Als je dan op vakantie bent en alles binnen handbereik hebt ben ik altijd geneigd flink veel weg te doen na de vakantie. Het lijkt me heerlijk om in een uur je hele huis te kunnen schoonmaken..

  4. Wij hebben met z’n tweeen in een appartement gewoond van 100m2. Ik heb me daar nooit fijn gevoeld. Geen uitzicht. Te donker. En schrikbarend duur. We waren op zoek naar iets anders en zijn (na 2 schietpartijen in de straat) verhuisd naar mijn flatje van 45m2. Ik vond het een heerlijk huisje! Piepklein, maar ik had weer uitzicht. Ik kon de lucht weer zien! We wonen nu weer wat groter maar ik denk nog vaak aan mijn knusse minihuisje.

  5. Ik moet wel een beetje lachen om die "kleine huizen" van rond de 100m2 of zelfs erboven... Dan is mijn huis met 88m2 (twee volwaardige verdiepingen en een bergzolder bovenop) dus opeens een kleintje?

  6. mijn man en ik hebben ook vroeger een klein huisje gehad maar was toch lekker gezellig en knus vond ik altijd. ik zou nu gillend gek worden hahah moet ruimte hebben en dat hebben wij hier vollop gelukkig

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>