Reacties

Wat is de natuur toch knap! — 29 reacties

 1. De natuur is inderdaad prachtig, de mens kan er veel va leren.
  Maar de hoornaar is een monster wesp, maar dat komt door zijn grote.
  Hopelijk komen de uilen gebruik maken van de nestkast. Hans

 2. Wij hadden dit jaar 2 keer jonge kerkuilen in de uilenkast. De eerste keer 4 waarvan eentje dood en het tweede nest ook 4 en die zijn allemaal uitgevlogen, We hebben een emmer vol uilenballen naar een basisschool gebracht om te onderzoeken!!
  De eekhoorn komt wel eten, walnoten van de boom, maar heeft nog niet in het eekhoornhuis genesteld

 3. Uilen willen het bij mij niet doen. Wel eekhoorns en mezen in allerlei soorten en maten. Er is maar een andere soort rond het huis, dat is ons roodborstje. Die komt trouw iedere dag samen met de mezen eten.

 4. Wij zaten begin van t jaar in de voortent toen we allerlei geknaag hoorden. Na enige tijd kwam ik erachter dat er wespen actief waren en ze bouwden binnen no-time een nest. Heb hem de volgende dag toch maar snel verwijderd. Brrrr

 5. Prachtig hè, zo'n wespennest. Hoe zou het zijn als er wel al uilen kwamen... Zouden die er niet in gaan omdat de wespen er zitten of zouden de wespen er niet komen omdat de uil ze er weg houdt? Deze zomer was er een wesp een nest aan het bouwen bij de klapdeuren van de bestelbus (een gele, wellicht stond de kleur ze aan ;) en die heb ik ook maar even verwijderd. Dat vond ik wel sneu (hoewel je voor zover ik weet geen wespennest moet willen hebben) maar als ze doorgebouwd hadden konden de deuren niet meer dicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder