Windklokjes van de Action: mooi maar amper geluid

windklokjes action

Ik houd erg van windklokjes. Eerlijk gezegd kun je wat mij betreft nooit teveel windklokjes hebben. Dus toen ik bij de Action mooie bellen tegenkwam, leken mij die heel geschikt als windklokjes. Ik kocht er daarom meteen maar drie!

Ze heten overigens ‘zinkel bel.’  Die van mij kosten 0,99 cent per stuk.

N.B. Er zijn ook grotere modellen zinken bellen bij de Action te koop. De prijzen variëren van 1,99 tot 3,49.

Windklokjes van de Action: hoor jij wat?!

Eenmaal thuis hing ik ze opgetogen in een boom, en deed een stapje terug om te genieten van het geluid. Maar helaas.

Hoewel het behoorlijk waaide, zwegen de windklokjes stil. Ze gaven alleen geluid als ik er zelf een duw tegen gaf.

Nou ja, ze zijn nog steeds wel mooi.

Zie ook mijn post over de bullet journal van de Action!

Similar Posts

17 Comments

  1. Dat is zeker pech. Maar hij is wel mooi om te zien. Gaat om de uitstraling. Is ook koopje. Jammer dat je niks van hoor. Misschien moet je ergens anders kijken? Het is tips….

  2. Dit is ook geen windklok maar een klok om als deco in huis te hangen. Had ze al in verschillende opstellingen voorbij zien komen op een FB pagina met allerlei action spulletjes en was er van overtuigd dat ik ze ook moest. Drie weken achtereen greep ik mis maar toen waren ze er…Ik pakte ze op en de kwaliteit viel me zo tegen. Heel dun materiaal en bij ons lag er zelfs een die al wat aan het roesten was. Ik besloot ter plekke ze in de winkel te laten. Want iets dat ik mijn huis niet in sleep daar hoef ik ook geen afscheid meer van te nemen. Vond het zo goed van mezelf dat ik zo de winkel weer uit liep zonder de klokken. Blijf de plaatjes bekijken en die vind ik nog steeds mooi, maar bij mij komen ze er niet in😂

  3. Hm, ik heb sinds een half jaar of zo een redelijk fors bamboe windorgel aan het tuinhuis hangen. Maakt dus wel netjes een leuk geluid in de wind, maar de bamboe pijpen worden sinds kort zwart. Raar he?
    Is het niet zo dat jouw bellen hoger moeten hangen zodat ze meer wind vangen?

  4. Ze zijn niet geschikt als windjammer. Mijn vroegere Antilliaanse buurvrouw had er een aantal die hun wek ( wat mij betreft) zelfs té goed deden maar die waren van schelpen gemaakt en heel veel verschillende aan div, touwtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.