Reacties

Windklokjes van de Action: mooi maar amper geluid — 17 reacties

  1. Dat is zeker pech. Maar hij is wel mooi om te zien. Gaat om de uitstraling. Is ook koopje. Jammer dat je niks van hoor. Misschien moet je ergens anders kijken? Het is tips....

  2. Dit is ook geen windklok maar een klok om als deco in huis te hangen. Had ze al in verschillende opstellingen voorbij zien komen op een FB pagina met allerlei action spulletjes en was er van overtuigd dat ik ze ook moest. Drie weken achtereen greep ik mis maar toen waren ze er...Ik pakte ze op en de kwaliteit viel me zo tegen. Heel dun materiaal en bij ons lag er zelfs een die al wat aan het roesten was. Ik besloot ter plekke ze in de winkel te laten. Want iets dat ik mijn huis niet in sleep daar hoef ik ook geen afscheid meer van te nemen. Vond het zo goed van mezelf dat ik zo de winkel weer uit liep zonder de klokken. Blijf de plaatjes bekijken en die vind ik nog steeds mooi, maar bij mij komen ze er niet in😂

  3. Hm, ik heb sinds een half jaar of zo een redelijk fors bamboe windorgel aan het tuinhuis hangen. Maakt dus wel netjes een leuk geluid in de wind, maar de bamboe pijpen worden sinds kort zwart. Raar he?
    Is het niet zo dat jouw bellen hoger moeten hangen zodat ze meer wind vangen?

  4. Ze zijn niet geschikt als windjammer. Mijn vroegere Antilliaanse buurvrouw had er een aantal die hun wek ( wat mij betreft) zelfs té goed deden maar die waren van schelpen gemaakt en heel veel verschillende aan div, touwtjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder