Reacties

Vlekken uit aanrecht verwijderen: het Dasty Ongeluk! — 15 reacties

  1. Zo, daar zou ik flink van balen. Zo'n reparatieset lijkt me dan toch wel een uitkomst, ook al had ik er nog nooit van gehoord. Ik ben benieuwd of het opgelost kan worden.

  2. Dasty is hier niet in huis, dus ongelukjes kunnen er niet mee gebeuren. Wel leuk dat je het onder de aandacht brengt, zo weten de mensen op zijn minst van het gevaar en wat je best doet in het geval van problemen.

  3. Wat een pech dat zo'n klein beetje Dasty je aanrechtblad aantast.
    Bijtendenstoffen kunnen zeer hardnekkig in kunststof materialen met het maken van vlekken.
    De oplossing zou ik ook niet weten. Hans

  4. Poeh. Ik ken 'Dasty' niet eerlijk gezegd. Maar ik heb inderdaad ook wel wat vlekken op mijn synthetisch gemaakte stenen aanrechtblad waar ik niets mee kan. Gelukkig zie je ze niet erg. Daarbij is de keuken uit 2001 en zie die er verder best 'als door een ringetje te halen' uit. Dus ik vind het niet zo erg. Wat balen voor Greet trouwens. Dit is niet iets waar je heel blij mee bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder