Reacties

Vintage caravan gezien: wat zal ik er eens mee doen?! — 30 reacties

 1. ja, weg was de droom, ik had hem in bloemen geschilderd, je ziet zoveel vintage busjes
  Ik denk voor die prijs dat die rap verkocht was, koop al eens een occasie wagen
  -€en @->- voor jou.

  • Ouwe meuk haha maar goed de nachtwacht is ook ouwe meuk!! Ik vind het wel een supermooie caravan maar ik zou er geen bibliotheek in doen waar jan en alleman dan in mijn mooie caravan zal zitten maar als kantoor super! Ik heb ook geen verstand van caravans maar voor een paar honderd euro heb je er vast een die je mooi kan opknappen met mooie stofjes op de bekleding en misschien er een behangetje in? Leuk opgeschilderd ooh je kunt helemaal los gaan Nicole!

 2. Voor mijn vintage caravan betaalde ik al ruim tien jaar de stallingskosten zonder er gebruik van te maken. Enkele zomers terug had de meneer van de stalling nog twee jaar stalling, in totaal € 300,- van mij tegoed. Voor de grap vroeg ik of mijn schuld betaald was als ik hem de caravan gaf. Een volmondig ja was zijn antwoord. De caravanboer blij en ik blij. Maar ik heb dan ook geen verstand van prijzen. Ik heb even je foto geleend want het gaat om deze, maar dan nog in de oorspronkelijke kleur.
  https://www.huisvlijt.com/wp-content/uploads/2018/09/Screen-Shot-2018-09-20-at-18.53.39.png

 3. Haha voor 150 euro had ik hem ook wel gewild ;) Maar inderdaad leuk voor in de tuin als logeerkamer. Niet dat ik er hier de ruimte voor heb maar zou er wel bij weg kunnen dromen ja.

 4. Nicole, als je een kleine goedkope caravan wilt, moet je zeker niet naar een klassieker, zoals deze, zoeken daar geeft de liefhebber namelijk goed geld voor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder