Happy campers: Geluk op wielen

happy camper Een happy camper zijn.

Het is een Engelse uitdrukking voor iemand die blij is.

Happy Campers

En het is de titel van Femke Creemers’ nieuwste boek: Happy campers met als ondertitel: Geluk op wielen.

Het boek doet de titel eer aan: want je vindt in Happy Campers meer dan 40 caravans die door hun eigenaars met zorg en liefde zijn opgeknapt, en waarmee ze gaan kamperen. Ook als je zelf nooit kampeert, zoals ik, is Happy campers een leuk boek. Je wordt simpelweg blij van alle mooie foto’s van de caravans en hun bewoners.

Wie is Femke Creemers dan wel?

Het begon allemaal toen Femke Creemers’ schoonouders hun caravan aan Femke en haar man gaven. Om de tuttige, gedateerde caravan op te knappen ging Femke op zoek naar ideeën en inspiratie. De dingen die ze leuk vond pinde ze op Pinterest, een digitaal prikbord. Tot haar verrassing bleken haar afbeeldingen zo populair dat anderen ze gingen ‘repinnen’. Daarom besloot Femke de afbeeldingen van tekst te voorzien en te verzamelen op een blog. Dat werd het blog Caravanity, dat inmiddels maandelijks ruim 40.000 unieke bezoekers trekt.

Inmiddels zijn er al 3 Caravanity-boeken. Het vierde is Happy campers, bedoelt als een eerbetoon aan alle creatieve kampeerders en om anderen te inspireren, en te laten genieten van al die mooie caravans.

Over Happy Campers

Happy Campers is een combinatie van de verhalen van de blije eigenaren van de caravans, en foto’s van de caravans en de plekjes waar ze staan. Dat maakt Caravanity behalve een leesboek, ook een heerlijk kijkboek. Het boek heeft maar liefst 254 pagina’s dus je kunt er een hele tijd van genieten. Omdat het losse verhalen zijn van verschillende caravan eigenaars, is Caravinity ook bij uitstek geschikt om in kleine stukjes te lezen. Bijvoorbeeld elke avond voordat je gaat slapen. Handig als je moeite met je concentratie.

happy campers
Bron: Inkijkexemplaar bol.com

Mijn conclusie over Happy Campers

Of je nou van kamperen houdt of niet, van het boek Happy Campers word je simpelweg blij. Ook voor interieur liefhebbers is dit boek een aanrader omdat je een kijkje binnen krijgt in meer dan 40 mooie caravans. Ik krijg er zelf ook gewoon bijna zin van om te gaan kamperen in zo’n oude, gepimpte caravan!

Lees ook mijn post over kleine camping!

Praktische informatie over Happy Campers

Happy Campers is voor 25,- be koop bij bol.com. En dat is het geld ook echt wel waard.

happy campers

Leestip: Kamperen in Nederland

Wat vind jij van kamperen?

Similar Posts

4 Comments

  1. Ik vind kamperen super leuk, mijn ouders deden dat vroeger al.. was 10 dagen toen ze me meenamen naar de camping, eerst tent later caravan en zelf heb ik ook nog gekampeerd met onze kinderen maar Euroman is niet zo’n kampeerder dus dat is lieverlee op de achtergrond verschoven.. maar de natuur en de bossen tja dat zal altijd blijven trekken ;-)
    Dat leuke blauw roze caravannetje zo eentje hadden mijn grootouders ook :-D

  2. kamperen is heerlijk en avontuurlijk,ook het idee dat je niet weet waar je s’avonds gaat slapen is heel spannend,ik ging van mijn 6de tot mijn 16de met mijn ouders op vakantie naar verschillende landen,oa Spanje,Zwitserland,Duitsland en Luxemburg.eerst sliepen we in een 4 persoonstent,maar later hadden wij ieder een eigen tent,mijn broer en ik,het is een leuke herinnering aan mijn jeugd.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.