Reacties

Chateau Meiland verhuizen: wat je van hen kunt leren! — 18 reacties

 1. Ik kijk altijd naar hun. Ik vind grappig leuke programma om te zien. Zit handig tips erbij. Verhuizen kost geld. 1 aflevering kost 50.000 euro's. Daar kunnen wat verdienen. 22 en 23 december krijgen weer te zien. Kerst... Volgende begin van jaar maken hun weer afleveringen op de tv. Ik kijk naar uit. Groetjes,

 2. Handig, zo'n lijstje. Er komt heel wat kijken bij een verhuizing, dat heb ik gemerkt toen mijn moeder verhuisde. Je moet aan van alles en nog wat denken. Fijn om dan een houvast te hebben.

  Het programma heb ik nooit gezien. Als ik die man zie dan heb ik al gegeten en gedronken. Ik kijk trouwens nooit naar die reality bagger, om het even wie eraan meedoet.

 3. Heb ze in het begin wel gevolgd, in het programma ik vertrek.
  Maar verhuizen, nee dat doe ik niet meer, woon gelukkig prima.
  Mijn laatste vertrek zal op zijn hoogst naar een verzorgingshuis gaan en dan hoop ik dat alles wordt geregeld. Hans

 4. Het ging, verrassend genoeg;), inderdaad best soepel. Dat idee van een kamer vast vol zetten met spullen die je niet meer nodig hebt en al inpakt, vind ik briljant. Het kan maar vast ingepakt zijn.

 5. Ik ben dol op verhuizen! Ik zou eigenlijk wel weer een keer willen. We wonen nu al bijna vier jaar in hetzelfde huis. ;-) Goede tip: investeer in goede verhuisdozen (te huur bij verhuisbedrijven) en gebruik bij voorkeur dezelfde soort. Dat stapelt makkelijker. En zorg voor voldoende broodjes/koeken en koffie voor de hulptroepen, he! Chateau Meiland kijk ik trouwens nooit. Ik trek dat écht niet dat hysterische gedoe van die familie. Ik zou niet voor mezelf instaan als ik zo'n man en dochter in huis rond had lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder