Reacties

Kaartje voor als iemand verhuist — 20 reacties

 1. Het is zeker leuk als je een kaart ontvangt als je ziek bent, een hele opkikker is het.
  ptt post had ooit een service als je ging verhuizen dit te melden bij die je post sturde, weet niet of men nog de verhuisservice heeft. Hans

 2. Hoewel ik heel regelmatig kaarten verstuur is dat nooit digitaal. Ik speur overal naar leuke kaarten. Maak van oude kaarten die ik bewaar en van anderen krijg weer nieuwe. Onlangs van eigen foto's bij Albelli weer het nodige besteld. Bij verhuizing gaat een afbeelding van een klopper of een mooie huisdeur op de post.

 3. Ik stuur gewoon altijd zelf geschreven kaarten. Ik heb altijd een hele voorraad kaarten en postzegels in huis. Het gaat alleen wel eens mis met mensen die op maandag jarig zijn. Die verjaardagen zie ik te laat in mijn agenda staan.

 4. Ik stuur mijn kaarten ook altijd digitaal en ik vind het ideaal.
  Vooral omdat ze hier anders veel te lang in huis blijven liggen omdat ik het vergeet of geen postzegel heb. Daarbij is het kaartje op deze manier altijd netjes "geschreven" ;-)
  En ik vind het, net als jij, ook leuk om een kaartje uit te zoeken wat bij de ontvanger past.
  Af en toe bestel ik er ook een cadeautje bij, dat is wat duurder maar gemak dient de mens...toch?

 5. Het gaat om het gebaar toch? Ik vind een kaartje via Kaartje2Go nog altijd een stuk leuker dan een appje bij dat soort gebeurtenissen. En deze twee zijn inderdaad geweldig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>