Vandaag eten we: Bloemkoolroom ovenschotel

bloemkool schotel

Mijn weekmenu wordt sterk bepaald door de aanbiedingen. En dus eten we vandaag bloemkool, want dat was in de aanbieding. Maar omdat mijn jongste zoon daar nogal van gruwt, besloot ik om weer eens een andere manier van klaarmaken te proberen. En nou weet ik ook wel dat koken met behulp van pakjes en zakjes een slechte naam heeft, maar één ding is zeker: het is wel superhandig. Er staat zelfs een recept op.

Dus eten wij vandaag Bloemkool room ovenschotel van Maggi.

Tegen mijn principes in heb ik zelfs kant en klare aardappelschijfjes gekocht, zodat ik precies doe wat het recept vraagt. Als ik het goed begrijp ben ik vooral van te voren een tijdje druk met het klaarmaken van dit gerecht. Daarna kan ik 45 minuten achterover leunen terwijl het gaart in de oven.

Ik ben benieuwd!

Lees ook mijn posts over Kool in het algemeen, een Knorr ovenschotel en het antwoord op de vraag: Hoe lang moet bloemkool koken?

Wie houdt van goed voorbereiden vindt meal preppen wellicht interessant!

Leestip

Mac and Cheese

Wat staat er vandaag bij jullie op het menu?

 

Similar Posts

10 Comments

  1. Dat is het fijne van ovenschotels, je kan ze smorgens maken,of zelfs een dag tevoren….en savonds in de oven zetten.

  2. Stamppot rauwe andijvie, met spekjes. En vast simultaankoken voor morgen: snert. Want dat gerecht is de volgende dag het lekkerst en morgen is een drukke dag. Plus dat ik een portie in de vriezer kan steken. Een win-win-win!

  3. . Aardappies, broccoli en zalmburger stond vandaag op het menu.
    Ook makkelijk en zonder pakjes en zakjes. Die gebruik ik echt zelden.
    Was deze schotel lekker?

  4. aardappelschijfjes uit de oven, worteltjes, doperwtjes en een hamburger. Geen culinair hoogstandje, maar wel lekker. Hoe was de ovenschotel?

  5. Gisteren (verse) zuurkool waar we stamppot van hebben gemaakt met licht kruimige aardappels en uitgebakken spekjes. Vandaag weet ik het even nog niet. Ik wil graag iets gezonds maken, maar soms is de inspiratie even weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.