Stamppot witte kool met spekjes: spotgoedkoop

Ik kon gisterochtend in de supermarkt niks beters bedenken, dus eten we vandaag stamppot witte kool. Het is een beetje een ‘machtige’ maaltijd voor in de zomer. Maar ja, zoals ik al zei: ik had geen inspiratie. Bovendien is zo’n witte kool spotgoedkoop. Ze verkochten alleen de biologische versie, maar zelfs die kostte maar 1,29.

Om de stamppot nog een beetje op te peppen doe ik er een zakje magere spekreepjes door ad 2,39 en wat nootmuskaat. Aardappels had ik nog. Al met al kostte deze fantasieloze doch voedzame maaltijd mij 3,68. We eten hem met z’n vieren, dus dat is 92 cent per persoon.

Lees ook mijn stappenplan voor boerenkool koken!

Wat staat er bij jou op het menu vandaag?

Reacties op Stamppot witte kool met spekjes: spotgoedkoop

 1. Goed idee, dit. Ik bewaar ‘m zelf alleen wel even tot de winter;).
  Bij mij staat er vanavond witlof op de planning, net als gisteren overigens.

 2. Shakshuka, dat is ui,knoflook,tomaat, wat kruiden(koriander,komijn,kaneel, pittige paprika,peper) en als alles gaar is een ei erop laten garen.
  Kost ook nog geen euro.

 3. een heerlijke frisse salade met kipkluifjes en gebakken aardappels , een goed menu voor +34 gr. Gr. Cisca Servie

 4. brrr klink echt heel vies, ik houd helemaal niet van stampotten.

  Met dit weer lekkere salades met een stukje goed brood.

  Shakshuka ook heerlijk

 5. Wow dat is zeker spot goedkoop! Ik vind stamppot kool echt heel lekker. Al lang niet meer gehad ook. Misschien wel op het weekmenu voor volgende week 🙂

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.