Stamppot witte kool met spekjes: spotgoedkoop

IMG 20190806 123351

Ik kon gisterochtend in de supermarkt niks beters bedenken, dus eten we vandaag stamppot witte kool. Het is een beetje een ‘machtige’ maaltijd voor in de zomer. Maar ja, zoals ik al zei: ik had geen inspiratie. En het is een handig eenpansgerecht. Bovendien is zo’n witte kool spotgoedkoop. Ze verkochten alleen de biologische versie, maar zelfs die kostte maar 1,29.

Om de stamppot nog een beetje op te peppen doe ik er een zakje magere spekreepjes door ad 2,39 en wat nootmuskaat. Aardappels had ik nog. Al met al kostte deze fantasieloze doch voedzame maaltijd met kool mij 3,68. We eten hem met z’n vieren, dus dat is 92 cent per persoon.

Lees ook mijn stappenplan voor boerenkool koken!

Houd je van bloemkool? Dan vind je waarschijnlijk koolrabi ook lekker!

Wil je meer eenpansgerechten? Lees dan voor mijn post over Slow cooker recepten.

Wat staat er bij jou op het menu vandaag?

Similar Posts

19 Comments

 1. Goed idee, dit. Ik bewaar ‘m zelf alleen wel even tot de winter;).
  Bij mij staat er vanavond witlof op de planning, net als gisteren overigens.

 2. Shakshuka, dat is ui,knoflook,tomaat, wat kruiden(koriander,komijn,kaneel, pittige paprika,peper) en als alles gaar is een ei erop laten garen.
  Kost ook nog geen euro.

 3. een heerlijke frisse salade met kipkluifjes en gebakken aardappels , een goed menu voor +34 gr. Gr. Cisca Servie

 4. brrr klink echt heel vies, ik houd helemaal niet van stampotten.

  Met dit weer lekkere salades met een stukje goed brood.

  Shakshuka ook heerlijk

 5. Wow dat is zeker spot goedkoop! Ik vind stamppot kool echt heel lekker. Al lang niet meer gehad ook. Misschien wel op het weekmenu voor volgende week :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.