Masking tape om dingen makkelijk op te hangen!

masking tape plakken

Geïnspireerd door de wc van één van mijn maandagochtend koffievriendinnen, gebruikte ik masking tape om dit leuke plaatje op de wc-deur te hangen. Precies op ooghoogte, zodat ik het elke keer dat ik op de wc ben kan lezen : )

Nu ik ontdekt heb hoe makkelijk je hiervoor washi tape/ masking tape kunt gebruiken voel ik mijn vingers jeuken om nog veel meer op te hangen!

Tekst uit Alice in Wonderland

‘Alice had been looking over his shoulder with some curiosity. `What a funny watch!’ she remarked. `It tells the day of the month, and doesn’t tell what o’clock it is!’

`Why should it?’ muttered the Hatter. `Does your watch tell you what year it is?’

`Of course not,’ Alice replied very readily: `but that’s because it stays the same year for such a long time together.’

`Which is just the case with mine,’ said the Hatter.

Alice felt dreadfully puzzled.’*

Ik kan erg genieten van deze absurde conversatie, met aan het eind de observatie dat Alice zich ‘dreadfully puzzled’ voelde.

Het doet me denken aan het leven in het algemeen. Daarover voel ik me ook regelmatig dreadfully puzzled ; )

*De rest van de tekst vind je hier.

Wat hangt er in jouw wc?

Similar Posts

20 Comments

 1. Ik had mijn envelop met de twee knopen ook nog dicht geplakt met dit tape. De knopen zaten in een plastic zakje en dat zat weer in een begeleidend briefje. Ik vrees dat de zending de frankeermachine niet heeft overleefd of misschien is er in jouw buurt een postbode met een verpleegstersschort ;0)) Jammer dat je de knopen niet hebt ontvangen. Toch raar. Ze zijn ook niet retour afzender gekomen.

 2. Een kaart waarop staat: was ik maar rijk en niet zo gelukkig, een poster van een museum in Avignon en kleine poster van een museum in Århus. Ik heb een soort rail aan de muur waar ik posters, kaarten etc. in kan schuiven, dus gebruik geen tape.

 3. Ik heb niks hangen (behalve de closetrol, een spiegel en het wasbakje met handdoek) want ik heb absoluut drie van de saaiste toiletten van het westelijk halfrond. Laten we zeggen dat je in ons huis totaal niet wordt afgeleid van de dingen die je daar doet. Ze zijn wel netjes en schoon. Vind ik belangrijk.

 4. Onze wc heeft een zeethema: op de vensterbank staan weckflessen met schelpen erin die de kinderen gevonden hebben, een beeldje van een vuurtoren dat manlief ooit voor Vaderdag kreeg en een schilderijtje van een boot. Er hangt een spiegel met een schelpenrand en op de wc-bril staan vissen en schelpen.

 5. In onze wc hangt alleen een kalender. Op de muur blijft denk ik niks hangen. Niet met plakband in iedergeval. Er zit spachtelputz op. Ik vind het echt gaaf om dingen op te hangen.

 6. Een verjaardagskalender.

  Om tijdelijk dingen op te hangen gebruik ik altijd schilderstape, dat laat geen sporen na bij het verwijderen.Ligt standaard in de keukenla ivm invriezen van restjes.

 7. Dat spul is echt multifunctioneel. Ik heb het pas ook gebruikt om wat posters op te hangen. En op mijn wc hangt, zoals bij vele Hollanders, een verjaardagskalender;).

 8. Op de ijzeren, wit gevervde afvoerbuis die van boven komt, zitten al mijn magneetjes van overal ter wereld. De kleinkinderen brengen er altijd eentje mee ;-). Verder hangt er een verjaardagskalender – gezellig Nederlands, er staat een kunstplant op de vensterbank en er ligt een heerlijk stuk lavendelzeep (Marseille).

 9. Houten hartjes met leuke teksten erop.
  Gedichten van mezelf met vlinderplaatjes rondom…ingelijst.

  Die tape is leuk Nicole, je kan er van alles meedoen, dankjewel voor het idee!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.