Dankzij het gesnurk van mijn man gelopen

Hardlopen
Dit ben ik!

Dankzij het gesnurk van mijn man, waardoor ik in wanhoop het echtelijk bed verliet, heb ik ondanks de tropische hitte mijn dageljkse hardlooprondje kunnen doen!

Het was ongeveer kwart over 6 in de ochtend, en het ging nét!

Similar Posts

19 Comments

  1. Hmm, er zal toch geen verband tussen zijn? Nu zit ik te denken dat als ik de airco uit zet mijn man gaat snurken weet je. Want als het eenmaal goed te doen is op de slaapkamer zet ik hem uit zuinigheidsoverwegingen uit. En nu denk ik ineens dat dan het gesnurk begint...

 1. Heb ook helemaal niet zo goed kunnen slapen met die hitte die op bezoek kwam en niet van plan was om weg te gaan. En ja een snurkende man??Daar weet ik ook alles van. Hij sliep heel goed maar ikke niet. Ben naar het balkon verkast met een ligbed maar dat was wel wat frisser en rustiger maar met al die krielbeestjes kon ik ook daar niet goed slapen.

  En we hebben dan wel van die grote ventilators overal die staan, maar veel hielp dit ook niet. Er was er zelfs ook al ene oververhit. Geen wonder met deze Zengende hitte. In morgen lekker op balkon maar nu maar weer naar binnen gevlucht. Hoop dat het warme bezoek snel verdwijnt.

 2. Ik begon om half zes met schoonmaken in huis en om zeven uur zat ik op de fiets. Toen was het heerlijk buiten. Wandelaars zag ik wel een paar, maar hardlopers heb ik niet gezien. Goed bezig dus!

 3. Je kent het begrip apneu, hè? Als dat mogelijk van toepassing is op je man, stuur 'm dan naar de huisarts...

 4. Ik loop niet hard, maar wandelen wel.
  Gisteren ook heel vroeg opgestaan en wat was het mooi om te wandelen.

  Heel goed Nicole dat je van de nood een deugd maakt:)

 5. Dat deed ik vroeger ook altijd, zo vroeg hardlopen. Niet omdat vriendje-lief snurkte maar omdat er dan nog niemand op straat was die mijn gezwoeg kon zien. Leuke foto trouwens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.