Reacties

Dankzij het gesnurk van mijn man gelopen — 19 reacties

    • Hmm, er zal toch geen verband tussen zijn? Nu zit ik te denken dat als ik de airco uit zet mijn man gaat snurken weet je. Want als het eenmaal goed te doen is op de slaapkamer zet ik hem uit zuinigheidsoverwegingen uit. En nu denk ik ineens dat dan het gesnurk begint...

  1. Heb ook helemaal niet zo goed kunnen slapen met die hitte die op bezoek kwam en niet van plan was om weg te gaan. En ja een snurkende man??Daar weet ik ook alles van. Hij sliep heel goed maar ikke niet. Ben naar het balkon verkast met een ligbed maar dat was wel wat frisser en rustiger maar met al die krielbeestjes kon ik ook daar niet goed slapen.

    En we hebben dan wel van die grote ventilators overal die staan, maar veel hielp dit ook niet. Er was er zelfs ook al ene oververhit. Geen wonder met deze Zengende hitte. In morgen lekker op balkon maar nu maar weer naar binnen gevlucht. Hoop dat het warme bezoek snel verdwijnt.

  2. Ik begon om half zes met schoonmaken in huis en om zeven uur zat ik op de fiets. Toen was het heerlijk buiten. Wandelaars zag ik wel een paar, maar hardlopers heb ik niet gezien. Goed bezig dus!

  3. Dat deed ik vroeger ook altijd, zo vroeg hardlopen. Niet omdat vriendje-lief snurkte maar omdat er dan nog niemand op straat was die mijn gezwoeg kon zien. Leuke foto trouwens!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder