Reacties

Pas op voor deze online trucjes — 24 reacties

 1. Het trucje van de nieuwbrief vind ik het meest irritant. Ik wil inderdaad geen nieuwsbrieven, want ik krijg zat stomme mails. En tja... De cookies he... Heb ik gezocht naar een paar schoenen, blijf ik vervolgens maar schoenen onder m'n neus geschoven krijgen...

 2. Het is zeker irritant dat steeds in de maling genomen. Nieuwsbrief is zeker vervelend om te hebben. Is niet alleen bij bol. Ergens anders ook wel. Wel oppassen geblazen. Je moet maar ergens Google opzoeken waar het mee last van krijgt. Ervaring mee. Dit kun je uitzoeken. Forum..... Je kan ook nieuwsbrief afzeggen. Afmelden dus. Dit doen wij vaak.Dan wil ik ook niks meer hebben.

 3. Ik ben er gelukkig blind voor. Ook voor reclame. Ik weet niet hoe dat komt. Overigens vindt ik nog meer bezoekers op mijn blog ook niet nodig. Ik heb een tijd gekend waar ik een halve dag bezig was tegen bezoekjes te brengen. Dat wil ik niet meer.

 4. Het is een heus vak, dat marketing :-) En kennelijk levert het veel op, soms inderdaad alleen al de kleur van een knop. Dat vind ik prima. Waar ik wel een hekel aan heb zijn punt 5 en 7

 5. Reclame heeft geen invloed op mij. Het aanmelden voor een nieuwsbrief kan echter wel voordeel opleven. Althans als je het product niet direct nodig hebt. Bij acties word je als eerste geïnformeerd en kan, zoals bij Olthof tot wel 20% op je keukenspulletjes opleveren. Een korting van 10% bij je eerste bestelling wordt ook vaak gegeven na inschrijving nieuwsbrief.

 6. Je 'krijgt' soms ook van die aardige kadootjes als je jarig bent, bij sites waar je ooit wat bestelde. Tegoeden van 5 euro tot wel aan 12,50! lijkt heel leuk, totdat je in de kleine lettertjes ziet dat je voor een minimumbedrag van 50 euro moet kopen dan.. tsss.

 7. De meeste nieuwsbrieven zeg ik af. Vooral de vooraf aangevinkte, dat doen ze maar niet. Op mijn blog gebruik ik Adblock Plus en dat werkt prima.
  Er verschijnt wel een getal dat aangeeft hoeveel advertenties er worden geblokt. Op jouw site zijn dat er altijd zo'n stuk of twaalf.

 8. Ik herken de trucjes wel. Maar ik trap er nooit in. Ik koop sowieso niet veel online. En áls ik iets koop, weet ik precies wat ik wil hebben en waar ik het ga kopen. In een gewone winkel trouwens ook.

 9. Hoi Nicole,

  wat een fijne, leerzame blog.
  Je hebt gelijk: als je niet oplet stink je overal in!
  Gelukkig kun je nieuwsbrieven vrij gemakkelijk weer afzeggen. Hup! Weg ermee!
  Mijn verloofde zapt altijd weg bij reclames en zegt, als er onverhoopt toch een reclame voorbij schiet: "Die koop ik niet!"

  Is het plaatje van de Digitaalgids ook niet eigenlijk een verborgen reclame?
  Zo ja... dan slim bedacht!

  groetjes van Marlou

  .

  • Nee, dat is geen reclame Marlou. Dat is gewoon zodat bezoekers het artikel zelf makkelijk kunnen opzoeken en er zit ook geen affiliate link achter.

 10. Dat zijn mooie tips, hier heb ik wel wat aan.
  Ik moet ook niet op een site komen uit China, want ik zie zoveel leuke dingen dan.

  Love As always
  Di Mario

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder