Reacties

Mijn nieuwe agenda voor 2018 — 16 reacties

 1. Ik heb hem dinsdag gekocht. Dezelfde als jij, maar dan de kleinste maat (pocket). Mijn redenen daarvoor zijn ongeveer hetzelfde als de jouwe. Ik wil alleen een kleine omdat die gemakkelijker in mijn handtas past. Bovendien kan ik er dan niet teveel to-do's in zetten (hoewel ik heel klein schrijf en zelfs twee kolommen maak). Ik moet mij tegen mezelf beschermen ;-)

 2. Mijn agenda moet ook zo basic mogelijk zijn.
  Ik wil graag zelf creatief met pen mijn agenda vullen.
  Voor 208 heb ik nog geen agenda in huis.
  maar die van jou bied wel alle mogelijkheden.
  als vind ik de ruimte aan de agenda kant vrij klein.

 3. Ik heb er een an de Action. 1,29 Euro. Hij is saai zwart maar.... met een super handig elastiek. Een maand planner en de week op twee pagina's. Genoeg ruimte om te schrijven...ik heb hem met tape versierd.

 4. Ik heb dit jaar een L.euchtturm agenda, zelfde prijsklasse. Er zit ook flink wat ruimte voor notities in en ook planners. Geen stickers. Voor de omslag kon ik kiezen uit meerdere fraaie kleuren (omslag is effen). Er zit een vakje achterin waar je losse papiertjes en kaartjes in kan doen, dat vind ik heel handig. Ik vind de agenda zo mooi, dat ik echt uit kijk naar 2018 wanneer ik hem kan gaan gebruiken!

 5. Ik ga ook al een aantal jaren voor de Action-agenda, elke dag een eigen pagina behalve het weekend: op 1 pagina. Veel schrijfruimte voor weinig geld.

 6. Ik heb geen agenda die ik bij me draag. Mijn agenda's liggen thuis, of zitten in mijn werkcomputer. Ik heb er wel veel... ben aan een Bullet journal bezig, en die loopt dus gewoon door, tot die vol is. Dan nog een soort van bullet journal voor ons samen. En een Happy Planner voor de lol (serieus, daar zit ik alleen maar in te stempelen, tekenen, en plakken). Onze BJ's zijn leuchtturms. Maar ik heb nog een moleskin liggen die leeg is.
  Vroeger voor mijn studie had ik ook jaren dezelfde agenda, een kleine die makkelijk meeging. Meer dan genoeg ruimte voor alles.
  Ik zou mijn Happy Planner ook niet meenemen. Is toch een beetje privé, dat ik er zo lekker in kladder en knutsel.

 7. Wat super fijn die agenda!! Ik ben al tijden op zoek naar iets wat naast een weekplanning ook een extra ruimte heeft voor lijstjes, want nu loop ik alweer een jaar met EN een agenda EN een to do boekje in mijn tas. Ik ga snel eens op de site van dit merk kijken :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder