Mijn nieuwe agenda voor 2018

Afgelopen week las ik ergens dat het geheim van een succesvol organisatie systeem is dat het bij je past. Een systeem kan nog zo slim en handig zijn, als het niet bij je past zal het geen succes worden. Dat had ik bijvoorbeeld bij de prachtige Millie Agenda. Hij ziet er heel mooi uit, en is leuk. Maar toch vond ik het niks. Hetzelfde had ik bij de Happy Planner.

Moleskine agenda XL

Dus kocht ik ook dit jaar maar weer gewoon een Moleskine agenda. Die past gewoon perfect bij mijn behoeftes. Ook al vind ik het wel een beetje saai, elk jaar dezelfde agenda…

moleskine agenda 2018

Het is de layout die deze agenda zo perfect voor me maakt:

moleskine 2018

Weekoverzicht in combinatie met notities!

De volgende stickers worden meegeleverd:

moleskine xl 2018

Wat ik zoek in een agenda:

 1. Ik moet er ongehinderd in kunnen schrijven. Dus geen irritante ringband in het midden die schrijven op het linkerblad lastig maakt.
 2. Er moeten data in staan. Ik heb geen tijd en zin om die er zelf in te schrijven.
 3. Geen inspirerende cliché’s graag.
 4. Ik wil er geen tijdstippen in hebben staan. Dat vind ik beperkend.
 5. Er moet genoeg ruimte zijn voor notities.
 6. Ik moet in 1 oogopslag de week kunnen overzien.
 7. De agenda moet ‘cool’ zijn. Ik wil hem zonder schaamte uit mijn tas kunnen halen ; ) Om die reden wil ik bijvoorbeeld geen Pip-agenda hoe mooi die er ook uit zien met schitterende bloemetjes. Ik vind ze te stereotypisch voor ‘vrouwen van een zekere leeftijd’.
 8. Hij moet goed open blijven liggen.

Ik kocht deze Moleskine XL soft cover voor 20,90 bij Fonq.

Leestips

Heb jij al een agenda voor 2018?

16 Comments

 1. Marie
 2. Anoniem
 3. Els
 4. Marrian
 5. Daenelia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh