Reacties

Nieuwe bril: met voor en na foto's! — 44 reacties

 1. Ja, ik heb er ook een hekel aan. Met mijn -10 is het lastig om te bepalen hoe iets staat. Zelfs als ik mijn lenzen in heb met passen, geven zulke sterke glazen een ander effect in een bril dan bij een lichtere sterkte. Ook heb ik blijkbaar een klein hoofd en moet ik een tienermaatje hebben. Daar is minder keus in. Ik heb een paar jaar geleden een bril gekocht, maar ik draag eigenlijk nog best vaak mijn oude omdat ik daar beter door zie.

 2. Leuk hoor je nieuwe bril! Ik heb ook sinds kort een nieuwe bril die heel erg op die van jou lijkt. Wat groter en ronder. Moet zelf ook nog wennen maar krijg veel complimentjes.

  Bij mij ook altijd een hele operatie een nieuwe bril uitzoeken...????

 3. Ik kijk er juist altijd naar uit een nieuwe bril. Deze keer 2 bij SS en ben er blij mee, ze zijn totaal verschillend. Wat elke keer de vraag oplevert of ik een nieuwe bril heb als ik weer eens wissel.

 4. Ik draag al bijna heel mijn leven een bril en zeker nu ik ouder word en helemaal grijs ben vind ik dat een brilmontuur iets moet toevoegen, karakter hebben zonder extravagant te zijn. Het zal je dus niet verbazen dat ik je oude montuur pittiger vind en je nieuwe wel leuk maar een beetje "veilig". Ik koop mijn brillen altijd bij een gewone opticien, niet een ketenwinkel dus. Hij weet precies wat ik leuk vind en wat mij goed staat, meestal is de eerste die hij pakt meteen goed. Ik heb heel dure glazen meestal zo'n 600 tot 700 euro, dus heb ik ook een duurder montuur omdat die veel langer mooi blijven en dan die heel goedkope is mijn ervaring. Ik kan dus veel langer met een montuur doen. Mijn ogen veranderen gelukkig veel veel meer.

 5. Ik bestel mijn brillen bij een van de internetaanbieders. Een pasfoto downloaden en je kunt gelijk de diverse modellen passen. De laatste keer had ik zes brillen voor 150 euro. Twee leesbrillen, twee computerbrillen en twee voor in de auto, waarvan een als zonnebril.

 6. Leuk hoor, ik kom nog uit het ziekenfonds brilletje tijdperk en ben ook zo blij dat ik voor mijn zoon tegenwoordig veel leukere brillen kan vinden. Niet meer bij hans Ander want de glazen reden elke keer snel dof en slecht. Nu gaan we voor een duurdere winkel, maar draagt hij zijn bril ook al drie jaar, best kan voor een ondernemen kind :)

 7. The struggle is real. Ik herken dit probleem heel goed en vind het ook lastig om een nieuwe bril uit te zoeken. Ook bij mij geldt dat de glazen peperduur zijn... Je hebt een toffe bril uitgekozen!

  xx

 8. Wat een mooie nieuwe bril heb je uitgekozen! Ik heb mijn bril al ruim vijf jaar, het was voor mij de eerste en ik heb hem alleen op met autorijden. Ik heb eigenlijk wel een nieuwe bril nodig, mijn glazen worden minder en zijn beschadigd. Maar goed, ik zie nogal op tegen het uitkiezen van een nieuwe bril... Vind de mijne nu eigenlijk wel mooi en krijg er ook nog steeds veel complimenten over

 9. Staat je goed! Dure glazen, die van jou? Nee hoor, ik betaal meestal tussen de 600 en 800 euro voor mijn glazen dus een montuur incl. glazen voor 230 euro zou voor mij een koopje zijn!

 10. Mooie bril. Het staat je goed. Het is nogal een klus voor mij om een bril uit te zoeken. Ik moet altijd heel veel betalen. Best jammer als ik net gewend raak aan mijn bril moet ik een andere kopen.

 11. Goede keuze; de nieuwe bril maakt je minder streng en staat je heel goed! Ik heb alleen een bril voor in de auto in de avond. Ben een beetje nachtblind haha en aangezien niemand me dan ziet maakt het me biet zoveel uit wat voor bril ik dan op heb, als ik maar kan zien ????

  • Waarom koos je het nieuwe montuur? Je vond het een leuk montuur als het goed is. Nu is het gewoon wennen omdat je zo gewend bent aan je oude montuur. Ik heb dit ook altijd met zonnebrillen haha maar gewoon op houden en alle complimentjes in je op nemen ;-) En voor je het weet ben je helemaal gewend :-)

 12. Zo herkenbaar van een nieuwe bril kopen! Ik heb op dit moment zelfs plakband rond mijn oortje gedaan omdat ik weiger een nieuwe bril te kopen wegens te veel gedoe zoals oogarts, kiezen en budget. Schandalig dat je daar eigenlijk zo weinig van terug krijgt bij de ziekenkas. MAar ik vind het nieuw model je echt goed staan :)

 13. Deze bril staat je mooi zacht in je gezicht, verfrissend!
  Ik vind het grappig om te lezen dat je daadwerkelijk ervoor gaat shoppen.
  De glazen zijn voordelig, of heb je nog geen multifocale glazen?
  Ik betaal voor multifocale glazen rond de 750 e, ben zeer tevreden over mijn glazen, als bril.
  Ik heb een zus die haar bril bij eyelove koopt, zijn nog voordeliger uit, ondanks multifocaal.
  Er zijn grote verschillen in brillen en glazen, doch vooral ook in comfort, kwaliteit en service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder