Specsavers klantenservice: aangename verrassing

logo specsaversVorig jaar september/oktober kocht ik bij de Specsavers een bril. Hoewel ik lenzen leuker vond staan, was het gedoe om die dingen in te krijgen zo’n afknapper dat ik toch maar weer voor een bril koos.

‘Coating’ laat los

Maar sinds een paar weken kwamen er wittige, krasserige vlekken op mijn bril, en ik weet van vorige brillen dat dit betekent dat de antikraslaag ook wel ‘coating’ genoemd loslaat. In het verleden was dit vaak aanleiding voor een nieuwe bril, want als ik dan naar de brillenwinkel ging en vroeg of ze die krassen konden verwijderen, dan was het antwoord altijd ‘Nee’ en het advies: ‘Dan kunt u beter een hele nieuwe bril kopen.’

Specsavers klantenservice

Het was dus met weinig hoop dat ik vanochtend de Specsavers binnenstapte. Maar tot mijn verbazing namen ze de krassen zeer serieus, en bestelden zelfs nieuwe glazen ‘onder garantie’. En terwijl ze dat regelden mocht ik zelfs ‘plaatsnemen’.

Dus nu kan ik binnenkort weer helder zien, dankzij de goede klantenservice van Specsavers. Ik ben aangenaam verrast!

Leestip: Kaya klantenservice review

Zijn jullie wel eens aangenaam verrast door klantenservice, en waar?

Similar Posts

3 Comments

 1. Heb dit ook gehad,maar het was geen probleem.Het werd gewoon vergoed.Hier is er bij de iets duurdere brillen sowieso 2 year warranty. Mooi meegenomen.Had m’n bril kwijt nadat ik op black ice was gekomen en de auto een aantal keren over de kop ging. Manlief ging nog eens naar die plek en vond de bril,ach arme.Maar nee,garantie was er nog.Pfffffft,wat een meevaller.
  Groet, Wilma

 2. Nog steeds geen bril voor mij, twee weken terug mijn ogen laten opmeten was – p,25. Geen 0, maar og steeds voldoende. Geen leesbril ndug.
  Tip http://www.natuurlijkzien.nl
  Ik ben net als jij geen type voor lenzen geweest, gedoe allemaal.

  Over het problem dat jij hebt met glazen is ooit een uitzending bij vara.kassa geweest.

 3. Een aantal jaren geleden ging mijn man met dezelfde klacht naar Fieldmann. De bril (incl glazen) was al bijna 3 jaar oud maar ook hij kreeg gratis nieuwe glazen!! Het is dus geen bizondere geste van jouw opticien!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.