Reacties

Je hoofdkussen wassen: doe jij dat? — 5 reacties

  1. Hm, goed punt! Wij hebben Tempur kussens. Volgens mij kun je die helemaal niet wassen. Maar ja, het matras ook niet en daar lig je ook elke nacht op.
    Overigens heb ik om het matras en de kussens een antiallergische hoes. Dus huismijt is gelukkig geen probleem. Die hoes houdt volgens mij ook wel veel vuil tegen, dat vind ik toch wel erg prettig!
    Het dekbed was ik inderdaad ook regelmatig. Daar zit ook geen allergiehoes omheen, alleen een dekbedovertrek.

  2. Onze hoofdkussens was ik regelmatig. In de zomer iets meer dan in de winter, omdat we dan meer transpireren. Het matras reinig ik twee maal per jaar door er een halve dag soda op te strooien/ in te laten trekken en vervolgens met de stofzuiger te verwijderen. Werkt ideaal.

  3. Ik was de kussen regelmatig! Bij mij hoesten ze veel en daarom houdt ik die dingen een beetje schoon. Ze zijn gemakkelijk te wassen, die van mij. En kunnen ook in de droger. Dank je wel voor de tip van nieuwe kussens kopen.

  4. sinds ik een stoomreiniger heb stoom ik mijn beddengoed zoals matras en kussen eens per maand. lekker makkelijk omdat het lekker fris word en gewoon kan blijven liggen. ook mijn dekbed was ik nu niet meer maar stoom het .

  5. Kijk goed naar het wasvoorschrift! Ik heb mijn kussens lang gewassen maar ze zijn er niet echt mooier op geworden en vallen ze niet meer terug. Het is wel belangrijk om te doen vanwege alles wat erin achter blijft

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>