Reacties

Donzen dekbed 101: Alles wat je moet weten over donsvulling — 16 reacties

 1. Kleine kanttekening over eendendons. Wel heel toevallig dat er in Ermelo een eendendonsdekbeddenfabriek zet en een hele beruchte eendenslachterij. En als ik me niet vergis, ook nog van dezelfde eigenaar. Dus niets uit het nest.

  Love As Always
  Dimario

 2. Hier een heerlijk warm enkel donzen dekbed. Ik was die twee delen aan elkaar knopen goed zat.Het zomerdeel van het vorige dekbed gebruik ik. Het winterdeel gaf ik weg

 3. Ik heb geen donsbed dekbed. Andere soort. Vaak voelde dan anders aan. Twee dekbed. Lekker makkelijk. Als je koud heb. Als het warm dan dunnere dekbed. Alvast fijn weekend.

 4. Ik heb een heerlijk donzen dekbed. Mijn man heeft een ander, een thermo-dekbed (hij heeft het altijd koud ;.) dat lijkt en voelt meer als een dikke gestikte deken. In DK heeft iedereen zijn/haar eigen dekbed.

 5. Ik heb al 30 jaar wollen dekbedden. Mijn eerste set heb ik nog, deze is inmiddels zo versleten dat het herfst dekbed verworden is tot zomer en het zomer dekbed heerlijk is bij nachten vanaf 15 graden. Samen met de nieuwe set en een winterdekbed red ik me prima.

 6. Haha, gelukkige zijn dekbedden niet de enigen die weleens een identiteitscrisis hebben :-) En wat leuk dat je van bamboe ook dekbedden kunt maken, daar had ik nog nooit van gehoord.

 7. Ik heb geen idee wat er in mijn dekbed zit. In elk geval geen dons. Ik vind dat geen fijn idee, eerlijk gezegd. In het najaar ga ik in elk geval een nieuwe kopen. Wordt wel weer een keer tijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder