Reacties

Mooie momenten — 16 reacties

 1. Ik lees zelden stripboeken, ik ben meer van de nuttige boeken. Hobbyboeken, kookboeken en zelfhulpboeken. Daar kan ik echt lang in lezen! de enige keer dat ik een strip lees is wanneer de kinderen een leuke hebben ontdekt, maar dat gebeurt ook zelden ze lezen liever boeken.

  • Grappig dat jij echt lang kunt lezen in 'doe boeken' Bianca. Ik lees ook wel eens een kookboek in bed. Maar voor echt lang lezen ga ik meestal voor fictie.

   Fijn dat je kinderen graag lezen trouwens!

 2. Nu lees ik die niet meer maar wij hebben dozen vol met suske en wiske nero ,jommeke ,en nog meer ,maar diegene die ik soms nog lees zijn jan,jans en de kinderen daar heb ik er een aantal van die zijn geweldig vooral de poezen;;;;;;;;;;;
  Ik wens jullie een fijne kerst.

 3. Lijkt me mooi. Ik lees geen stripboeken meer maar vind ze altijd wel leuk :-). Jan jans, suske en wiske, asterix. We hebben ze ook allemaal nog op zolder staan.
  Deze strip vind ik ook erg herkenbaar. De melancholie over je kinderen die nu ze groot zijn "weg" lijken te zijn . Ik ervaar het zelf ook.
  Ze zij volwassen, hebben een partner, carrière.....natuurlijm ben ik blij voor ze, gun ze alles, maar soms zou ik zo graag nog eens de kleine meisjes willen zien. Spelend met hun pop of met twee vingers in hun mond luisterend naar een door mij voorgelezen Jip en Janneke verhaaltje....
  O, wat mis ik ze soms.....

 4. Klinkt als een mooi boek. Volgens mij sluit het verhaal goed aan bij de fase waar je in zit, met al die uitvliegende en opgroeiende kinderen (wat gaat het toch hard!). Dat liedje van AliB vind ik trouwens ook heel erg mooi.

  Ik hou wel van stripverhalen: Kuifje, Suske en Wiske, Garfield. Sommige strips over Garfield vind ik zo grappig dat ik er in mijn eentje hardop om kan zitten lachen :-)

 5. Ja het stripboek lijkt me een goed boek.

  Lied van Ali B ontroerde mij ook ,zo mooi????

  Ik wns je hierbij ook Fijne Kerstdagen op deze Kerstavond .
  Terwijl ik dit schrijf geniet ik ivan de Kerstsamenzang op npo ????

 6. Mooi deel uit het boek heb je uitgekozen. Zelf lees ik geen strips, maar heb het vroeger wel heel veel gedaan. Wel heb ik nog boekjes liggen van Simons Cat, maar dat zijn eerder tekeningetjes dan een stripverhaal.

 7. Het lijkt me prachtig. Ik voel me heel vaak ook zo. Nooit meer samen spelen, knutselen, nooit meer een verhaaltje, een knuf, een aai over de bol. Uiteraard mogen ze van mij verder met hun leven. Maar steeds weer bepalen zij het tempo waarin elke stap wordt losgelaten, en ik moet wel mee. Ooh wat mis ik die gouden tijd.

 8. Mooi, ik kan ook soms terug verlangen naar de tijd, dat de kinderen nog gewoon thuis waren en genieten van hun aanwezigheid....
  Nu hebben ze het allemaal druk druk druk met hun eigen leven en lijkt het soms wel of we niet meer dezelfde taal spreken.
  Ik denk, dat het inderdaad een soort rouwproces is, wat je soms ervaart.

  Mooi, dat je dit onder de aandacht hebt gebracht!

  Groetjes Lily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder