Reacties

Dekbed wassen bij Blokker of voor 4,- bij pompstation — 22 reacties

 1. Luchten. Keertje in de vorst buiten hangen. Zomers in bad, poesje weken, beetje biotex, uitspoelen en dan na een uurtje uitlekken in een leeg bad buiten op de lijn hangen.

  Die machines bij tankstations en dergelijke leken mij ook geweldig. Behalve dan dat hierin de buurt de manege er de paardendeken is wast, een aantal boeren hun mestoveralls en mijn schoonzus de hondendekens erin stopt. Neuh mijn dekbed wordt daar niet echt frisser op.

 2. Ik heb een extra hoes om mijn dekbed heen zodat ik als ik de boel wil opfrissen even de beide hoezen kan wAssen. De ene onderkant is van de andere de bovenkant dus in tegengestelde richting erop gedaan

 3. Ehm, tja. Die van mij heeft het vrij zwaar bij mij, dus ik koop het liefst een nieuwe als ik 'm niet meer fris vind. Ongeveer net zo duur trouwens in mijn geval als laten wassen bij de Blokker;).

  • Die gedachte herken ik: een nieuwe kopen kan ook. Maar ik probeer toch meer rekening te houden met het milieu. Dan is wassen denk ik toch beter dan nieuw kopen.

 4. Ik waste mijn dekbed een paar jaar terug in de wasmachine, maar dat was niet zo’n succes, geloof ik. Dus nu maar iedere week buiten hangen. Zo erg vies worden ze toch niet? Het idee van een extra hoes vind ik trouwens een goede tip van Geldover.

 5. Een synthetisch dekbed past goed in mijn wasmachine. Dat kan ik laten uitdruipen en daarna in de wasdroger. Een waslijn buiten heb ik niet op het moment en binnen is zo´n zwaar nat ding lastig. Ik was de dekbedden bij voorkeur in de zomer, zodat ze in de zon kunnen drogen.

  Een donzen dekbed past wel in mijn wasmachine, maar centrifugeren en drogen lukt niet. En dat is beslist nodig, anders gaan de veertjes aan elkaar klitten. Vroeger waren overal wasserettes met van die grote wasmachines en drogers. Prima voor een dekbed. Ik zou willen dat ik zoiets in de buurt had. Maar ik zie ze niet meer.

 6. Wist ook niet dat dit bij blokker kon maar ik doe geen van tweeën want in de was machine kan deze zelf want heb grote trommel en past net. Droog deze dan weer hangend over de strijkplank die ik dan op hoogste stand zet. Heb wel een synthese dekbed hoor want die andere kan ik niet tegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder