Reacties

Koffietijd: elke dag om 10 uur — 11 reacties

 1. Je hebt gelijk om er een tijd op te zetten voor je kopje koffie!
  Ik vergeet zelfs dikwijls te eten
  als ik thuis aan het werken ben...
  Goed idee zo een vast tijdstip...
  Bas Westerveel ken ik niet dus over zijn ontslag kan ik geen mening geven :)
  heel veel liefs vanuit een besneeuwd België

 2. We houden redelijk de (bijna uitgestorven) algemene nederlandse koffiemomenten aan, iets aangepast aan manlief's rooster. Ik wacht hem in de vroege dienst op met koffie, in de late dienst drinken we samen koffie nadat een van ons zoonlief naar school heeft gebracht en ook 's avonds om 8 uur is koffietijd. We kijken dan geen tv en gaan samen in de kamer zitten en spreken de dag door of de plannen voor die dag. Echt aandacht voor elkaar dus. Op de achtergrond meestal hardrock muziek, die ook voor gespreksstof zorgt soms ;) Manlief weet veel over bands ed.
  Als ik alleen ben verkies ik toch het gezelschap van de blogjes tijdens het nuttigen van mijn bakkie. Soort surrogaat-collega's ;) Ik ken in het echte leven geen voltijds huisvrouwen, helaas. Iedereen werkt.
  Bas ken ik niet, tv kijk ik overdag niet of er moet iets belangrijks zijn zoals een ramp/aanslag/verkiezingen oid. Ken het programma ook niet. Gok dat het zich toch richt op oudere vrouwen?

 3. Ik ken het wel, maar kijk het nooit. Ik ben een ochtendmens en ik ben altijd hard aan het werk, zodat ik 's middags wat voor mezelf kan gaan doen. Ik ben ook niet het type dat overdag voor de tv zit. Ik drink koffie als ik opsta. De rest van de dag tussendoor. En 's avonds om 8 uur gezellig met Husband.

  Liefs Frederique

 4. Meestal heb ik om 10 uur ook koffie voor mezelf maar ik ben mezelf niet altijd trouw (mijn man overigens wel ;-), dus van mij mag Bas vertrekken.... Ik ken overigens dat hele programma niet, heb overdag nooit tv aan. Als ik iets geestdodend vind, zijn het de programma's van overdag. Zo veel "niets" op tv, daar hebben wij huisvrouwen toch geen tijd voor! Dus ik weet echt niet voor welke doelgroep ze deze programma's maken.

 5. Vanmorgen even meegefietst met m'n zoon, is al 11 maar er lag zoveel sneeuw hier. Het was koud op de fiets, dus nu even opwarmen met koffie bij de computer. Vroeger lustte ik geen koffie, maar nu met veel warme melk erbij, leer ik het drinken. Overdag kijk ik geen televisie, Koffietijd ken ik niet. Heet ie trouwens niet Bas WesterWeel i.p.v. WesterVeel??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>