Reacties

Hoe laat is het koffietijd? + Mijn koffietijd in woord en beeld — 8 reacties

  1. Dat klinkt als een heel fijn moment! Ik heb thuis ook altijd een koffiemoment. Dan ga ik zitten, doe ik niets anders en drink ik koffie en eet ik een boterham met pindakaas. Op school in de pauze is het ook altijd hetzelfde ritueel, maar dan wordt er volop gekletst. Thuis vind ik het fijn om even alleen te zitten. Nu kan dat buiten, is nóg fijner!

  2. Als ik opsta ben ik soms even alleen,dan zit ik even met een kopje koffie,dat is puur genieten,omdat ik niet vaak alleen ben geniet ik juist van de rust en koffie. Een moment voor jezelf is heel belangrijk om dingen die er gebeuren te overdenken.

  3. Ik vind het zo goed van je dat je zo'n momentje hebt gecreëerd en dat elke dag ook echt neemt. Ik merk bij mezelf dat ik altijd even snel een glas water drink bij de kraan en dat was dan mijn 'koffiemomentje'. Moet ik misschien toch eens iets aan veranderen.

  4. Dat klinkt lekker! Ik vind het allereerste kopje koffie van de dag het allerlekkerst. In de winter drink ik die in bed. En in de zomer in de huiskamer op de bank. Even niks nog; alleen koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder