Reacties

Hoeveel schepjes koffie voor 4, 8 en 10 kopjes? — 19 reacties

 1. Wij drinken geen koffie. Vroeger hadden we wel een potje instant in huis voor wie een kopje wou, maar dat hebben we nu ook niet meer, er was amper uit als het altijd al vervallen was. Thee drinken we wel af en toe eens.
  Ik lust wel koffie hoor, maar we drinken het gewoon niet...

 2. Ook hier geen medestander. Ik drink helemaal geen koffie en manlief zet op zondagmorgen een halve pot. Hij drinkt de koffie die ik koop en ik hoor nooit wat. Nu nog de euroshopper van ah.

 3. Geen ochtend zonder koffie!
  Ik kan me alleen niet vinden in de conclusie dat die velours noire lekkerder moet zijn omdat ie duurder is. Wie weet is het wel precies dezelfde koffie en is de hogere prijs onderdeel van de marketing strategie om al die koffiedrinkers die vallen voor een dure naam en een stoer imago over te laten stappen ;-)

  Geniet ondertussen maar fijn van je slappe bakkie!

  • Ik bedoel ook meer dat hij dan wel veel lekkerder moet zijn om DE te kunnen verdrijven uit de keuken, gezien de hoge prijs. Want je hebt helemaal gelijk: duurder is niet per sé hetzelfde als beter of lekkerder.

 4. Helaas, ben een theeleut/decaf-drinker, en kan niet over dit nieuwe product oordelen. Maar ik vrees dat @bespaarzuinig weleens gelijk kan hebben: er wordt hier een produkt 'in de markt gezet', en een passend prijskaartje (los van feitelijke kwaliteit) hoort daar ook bij.

 5. Die velour noir is duur,maar inderdaad heel lekker.Mijn man drinkt nu minder koffie in kleinere kopjes en dan is het niet zoveel duurder dan de koffie van de j.umbo

 6. Mijn man vindt de velours echt lekker. Het doet hem denken aan de Lavazza op vakantie. Het is inderdaad twee maal zo duur als de koffie die hij dronk. Oplossing minder koffie en kleinere kopjes,maar wel genieten.

  • Ahaa! Iemand die deze koffie heeft geprobeerd! Mag ik vragen waarom jullie deze koffie kochten? Wilde je iets nieuws proberen? Was het de mooie naam en verpakking? En begrijp ik goed dat het dus wel echt een bijzondere smaak is?

  • We zaten een maand in Frankrijk en daar kocht ik koffie van het merk "carte noir". Thuisgekomen vond mijn man zijn gewone koffie niet zo lekker meer. Omdat hij toch al minder koffie wilde drinken,zocht ik eigenlijk lavazza en liep tegen die velour aan.Dus dat valt nu onder de noemer "jezelf verwennen en genieten".

 7. Al zou het lekkerder zijn denk ik niet dat ik het zou kopen. Ik vind het veel te duur. Zelf drink ik de laatste tijd niet zoveel koffie meer, 2 kopjes maar mijn man drink wel meer koffie, ik hoor hem nooit klagen dus waarom zou ik. Ik heb het ook nog niet gezien bij de J.umbo want dan zou het goedkoper zijn dan bij Appie.

 8. Geen koffie hier, alleen oploskoffie voor gasten. Omdat het droog spul is gaat het jaren mee. Aan het eind alleen wat meer toevoegen. ☺
  Het zal me niet verbazen als dit merk gewoon bij DE vandaan komt en juist mikt op een ander marktsegment.

 9. Sinds 2 weken drink ik velours noir en .. het is echt lekkere koffie.
  DE is ook wel lekker maar minder dan dit merk.
  Ik ken het reclamefilmpje niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder