Reacties

Filterzakjeshouder Action en andere koffiefilterhouders — 21 reacties

 1. Het is inderdaad wat aan de prijs voor zo'n eenvoudig rekje, maar ik vind Xenos toch al wat duurder geworden de laatste jaren.
  In ieder geval prettig, dat je er blij mee bent ;)

  Ik heb zelf stellingkasten en de keuken en bijkeuken, waar ik veel op kwijt kan.

  Groetjes Lily

 2. In mijn keuken waar ik sowieso erg weinig ruimte heb probeer ik zo min mogelijk op te hangen en neer te zetten omdat dingen in de keuken toch snel vies worden. Ik heb maar 3 keukenkastjes, maar sinds ik alleen ben heb ik toch veel dingen niet dagelijks nodig, wat ik niet in de keuken kwijt kan berg ik op in mijn voorraadkast in de kamer onder de trap. Verder heb ik de afgelopen tijd weer een kritisch naar alle spullen in mijn huis gekeken en ondanks dat er hele leuke dingen bij zaten,heb ik toch maar weer heel veel weggedaan met als uitgangspunt , heb ik het langer dan een jaar niet uit de kast gehaald dan moet het weg. Bij de kringloop waren ze heel blij met mijn opruimwoede.

 3. Leuk rekje. Net als Ans hierboven heb ik maar drie keukenkastjes en een kleine keuken Ik heb daarom ook een bergplaats in een kist in de kamer.
  Tip, zorg dat je een "spin" zo'n elastieken ding, in je fietstas hebt. Erg handig voor dit soort net te grote spullen. Ik bind er vanalles mee op mijn fietsrekje.

 4. Hehe, gespijkerd tegen de muur ook :D
  Zou ik ook doen. Het zou ook midden in de nacht met donderend geraas naar beneden vallen. Je koffiefilterhouder is ook stikruig maar vind jouw huis altijd zo blij :)

  • Dank je Janet! En die komen nota bene gewoon van de Gamma. Ik was er helemaal blij mee toen ik ze vond. De Oud-Hollandse plaatjes zijn stickers van de Xenos.

 5. Wat een handig rekje! Mijn keuken is heel klein, en volgend jaar ga ik het eindelijk renoveren. Ik huur er specialisten voor in omdat ik noch ontwerper noch architect ben, en ik zal vragen om mijn keuken visueel groter te maken. Ook koop ik een paar soortgelijke rekjes om extra ruimte te krijgen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder