Kerst wat te doen? 8 coronaproof activiteiten om te doen

Kerst wat te doen?

Het is Kerst.

Sommigen vragen zich af: Kerst, wat te doen?

Voor iedereen met die vraag, hieronder een aantal coronaproof tips!

Kerst, wat te doen?

 1. Doe gewoon eens niets! Ja, dat is eerst even lastig, maar geef het minstens 15  minuten. Blijf gewoon zitten, en onderga het ongemak. Laat je verrassen door wat het je oplevert. Niets doen biedt ruimte voor een eenvoudig leven.
 2. Maak een wandeling. Of je er nou zin in hebt of niet, van wandelen wordt niemand slechter. Op z'n minst ben je daarna blij dat je weer binnen bent. Win-win dus.
 3. Ga puzzelen, en dan bedoel ik een legpuzzel maken hoewel je natuurlijk ook best zo'n papieren puzzelboekje kunt invullen.
 4. Pas eindelijk dat boek dat je altijd nog eens wilde lezen.
 5. Wil je er toch echt eventjes uit? In het hele land zijn diverse mensen helemaal los gegaan met de kerstversiering van hun huis. Stap in de auto, en verwonder en bewonder! Dit is het leukst om te doen als schemert of donker is.
 6. Je kunt ook een kikker opeten. En dan bedoel ik niet met een smakelijk sausje aan het kerstdiner, maar zo'n klusje waar je je maar niet toe kunt zetten. Maar als je denkt: 'Kerst wat te doen?' dan is dat een mooie kans om dat stomme karweitje nu meteen aan te pakken!
 7. Stuur iedereen die je nog vergeten was een kaart voor het nieuwe jaar.
 8. Ga voor het raam vogels zitten te kijken. Zeker als je vogelvoer hebt opgehangen is dat verrassend leuk.

Hoe is het met jou deze Kerst 2020?

Similar Posts

17 Comments

 1. Tot nu toe bevalt de rust me wel. Gisteren al duizend puzzelstukjes op hun plek gelegd. Normaal ben ik Eerste Kerstdag ook niet van allerlei drukte, maar Tweede Kerstdag is altijd familiedag. Nu dus niet en hoewel ik de rust heus wel goed kan gebruiken, vind ik het echt wel jammer dat we vandaag niet met z'n allen bij elkaar kunnen zijn.

 2. Heerlijk rustig hier maar dat zijn we wel gewent .Mijn man boven bezig met zijn trein hobby en ik beneden in de huiskamer en overal de lichtjes aan .Eindelijk mijn bureau lade eens flink opgeruimd met mijn favoriete country muziek aan .De parfum uitgezocht waarvan ik samples heb beloofd te maken voor iemand .Zelfs een film gekeken gisteravond ,zo een die je bijna zelf kunt bedenken en het einde zo voorspelbaar is .En gewoon heel stil genieten als ik dan naar al de lichtjes kijk en de twee bloemstukjes die ik op de valreep nog even gemaakt heb met rozen die ik kocht in de supermarkt en de rest uit mijn tuintje .Het is gewoon zo fijn om niets te ''moeten'' ,genieten van het kleine .

 3. Spelletjes samen doen. En verder moesten vandaag de dieren in de winkel gewoon gevoerd worden. Dus dan is de dag zo voorbij.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Heerlijk rustig deze kerst, dat is het altijd al eigenlijk. Gewoon mijn dagelijjkse dingen gedaan, Liefste ook. Kortom, hoezo kerst? Wel nog een gratis boom gescoord bij de AH op eerste kerstdag en gisteren bij de Aldi nog lampjes gevonden voor weinig, hahahaha Dus ook hier staat zowaar een boompje met lichtjes te branden, nog een echte ook!
  Wat het vervelen betreft, nul last van zo, ik verveel mij juist en voel me verloren als ik een middag/avond op visite moet met kerst. Of oud en nieuw, laat mij maar lekker thuis! Mijn eigen dingen doen.

  X

 5. Of je gaat koken... ik heb van 10 uur ‘s morgens tot 6 uur ‘s avonds in de keuken gestaan. En tweede kerstdag ben ik bij mijn moeder geweest. Ik heb me zeker niet verveeld

 6. Wel wat Kerst gevierd.
  Ons aan de regels gehouden qua aantal.
  Met de groepsfoto lukte het afstand houden even niet.
  En nu op naar een hele rustige O&N
  Met onze loge, Sokje :) die morgen komt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.