Reacties

Kersttoespraak koning 2020 + laatste linkparty van 2020! — 9 reacties

  1. Voor ons was het een hele normale week, wederom de toespraak niet gezien, niet eens aan gedacht. Het zal wel. Zelfs met kerst, was het gewoon onder elkaar, oke, de dochter van Liefste moest in de buurt zijn, hebben een bakkie thee hier gedronken, niet gepland.

    En in de middag kregen we een telefoontje of beste vrienden even welkom waren, die kwamen het huis nog even zien na de make over. Een borrel, dat is er altijd wel, en even gezellig een uurtje bij gekletst. Ze hebben een zaak, die dicht is, maar de reparaties etc. gaan gewoon door, kortom, ze werken nog wel.

    En gewoonweg irritant, 3 zondagen achter elkaar. Gelukkig zijn alle supermarkten gewoon open dus doe ik dagelijks gewoon mijn verse boodschappen, heerlijk die stille winkels, hahaha eindelijk weer eens sneupen, zoals ze dat op zijn Frysk zeggen.

    X

  2. Ik heb de toespraak nog niet gezien, maar ik vind het stukje wat jij citeert erg mooi. Ik waardeer alles wat de koning voor ons doet. Ik zou niet met hem willen ruilen. Ik vind dat wij een wijze koning hebben.

  3. De laatste 20 jaren ofzo keek ik geen kersttoespraak, maar dit jaar was ik, alleen, bij mijn ouders en zij keken wel. Ik vond het een goede toespraak en het stukje wat jij aanhaalt raakte mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder