Kersttoespraak koning 2020 + laatste linkparty van 2020!

Spam je blog

Vandaag is de laatste linkparty van dit jaar, 2020!

Ook is het wat sommigen ‘derde Kerstdag’ noemen. Persoonlijk vind ik twee Kerstdagen echt wel genoeg. Maar volgens een onderzoek uit 2018 vieren vooral Millennials graag derde Kerstdag.

‘Dat komt doordat veel jongeren volgens een onderzoek van Motivaction simpelweg niet genoeg tijd hebben om al hun familie en vrienden te zien tijdens de twee bestaande kerstdagen.’

Maar door corona zal dat dit jaar toch wel anders zijn denk ik.

Hoe dan ook, ik beschouw vandaag gewoon als een zondag : )

Kersttoespraak koning 2020

De kersttoespraak van de koning dit jaar vond ik mooi, warm en geruststellend. Hieronder mijn favoriete stukje:

‘Misschien bent u moe van opwinding, argwaan en fanatisme. Misschien snakt u stilletjes naar een beetje onderling begrip. Ontspanning. Doodgewone vriendelijkheid. En denkt u: ik ben blijkbaar een buitenbeentje. Laat me u geruststellen: dat bent u niet. U bent onmisbaar. Ook de zachte stemmen verdienen het om gehoord te worden.’

Vooral dat laatste mag van mij zo op een tegeltje

Sterker nog, ik héb het op een tegeltje gezet:Kersttoespraak koning 2020

De complete tekst van de kersttoespraak van de koning in 2020 vind je hier.

De populairste post van de laatste week van 2020 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt deze week, was de post met de titel, jawel: Corona!’ van het blog Juansei.

Juansei

 • Op nummer 2 staat de post: Waarom een seizoenstafel belangrijk is voor kinderen van het blog Atelier de vier jaargetijden.
 • Op nummer 3 staat de post Hoe vieren wij dit jaar Kerst? van het blog Inge beleeft.

Ben je nieuwsgierig naar deze posts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Laatste linkparty van 2020: spam nu jouw blogpost!

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Hoe heb jij de afgelopen week ervaren?

Similar Posts

9 Comments

 1. Voor ons was het een hele normale week, wederom de toespraak niet gezien, niet eens aan gedacht. Het zal wel. Zelfs met kerst, was het gewoon onder elkaar, oke, de dochter van Liefste moest in de buurt zijn, hebben een bakkie thee hier gedronken, niet gepland.

  En in de middag kregen we een telefoontje of beste vrienden even welkom waren, die kwamen het huis nog even zien na de make over. Een borrel, dat is er altijd wel, en even gezellig een uurtje bij gekletst. Ze hebben een zaak, die dicht is, maar de reparaties etc. gaan gewoon door, kortom, ze werken nog wel.

  En gewoonweg irritant, 3 zondagen achter elkaar. Gelukkig zijn alle supermarkten gewoon open dus doe ik dagelijks gewoon mijn verse boodschappen, heerlijk die stille winkels, hahaha eindelijk weer eens sneupen, zoals ze dat op zijn Frysk zeggen.

  X

 2. Ik heb de toespraak nog niet gezien, maar ik vind het stukje wat jij citeert erg mooi. Ik waardeer alles wat de koning voor ons doet. Ik zou niet met hem willen ruilen. Ik vind dat wij een wijze koning hebben.

 3. Och de toespraak van de Koning. Heb er niet aan gedacht en geen TV gezien dus helemaal aan mij voorbij gegaan. Was het de moeite waard?

 4. De laatste 20 jaren ofzo keek ik geen kersttoespraak, maar dit jaar was ik, alleen, bij mijn ouders en zij keken wel. Ik vond het een goede toespraak en het stukje wat jij aanhaalt raakte mij.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.