‘Ik zit ook liever aan de hazepeper’ en Huisvlijt Linkparty!

Spam je blog

Het was me het weekje wel!

Eerst op maandagavond de toespraak van Mark Rutte die gepaard ging met een enorm lawaai vanwege demonstranten. Ik voelde plaatsvervangende irritatie over het storende kabaal, terwijl ik probeerde horen wat de premier te zeggen had. Ik was niet de enige, getuige onderstaand filmpje dat ik van mijn vredelievende moeder kreeg toegestuurd:

Vervolgens het ‘snoeiharde’ rapport over de toeslagenaffaire dat er op neer komt dat het de schuld is van iedereen in de regering. Ondertussen wekte de drukte op Schiphol ook bij menigeen wrevel op. Zeker aangezien Rutte had gezegd dat het ‘asociaal‘ is om nu nog op reis te gaan als het niet strikt noodzakelijk is.

Verder moest ik glimlachen om de uitspraak van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff die heel beeldend zei: ‘Ik had met Kerst ook liever met mijn hele familie aan de hazenpeper gezeten, zoals elk jaar.’

Ondertussen was er weer eens een storing bij de telling van de besmettingen en lagen de aantallen besmettingen de laatste dagen boven de 10.000.

Een veelbewogen week dus.

Gelukkig gaan sommige dingen gewoon door, zoals de wekelijkse linkparty op Huisvlijt!

De populairste post van de Zondag Linkparty week 51 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt werd in week 51, was de post met de titel:  Eenvoudig leven: blog onder de loep van Bloggen en loggen.

Eenvoudig leven

  • Op nummer 2 staat de post: Waarin mijn vriend de vraag stelt en ik ziek op straat lig van het blog Anne Ermens.
  • Op nummer 3 staat de post Als jij dat ook wilt? van het blog Sjors twijfelt.

Ben je nieuwsgierig naar deze posts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 52 van 2020: spam nu jouw blogpost!

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Hoe heb jij de afgelopen week ervaren?

Similar Posts

3 Comments

  1. Ach ja… ik denk nu alleen maar, heb respect voor elkaar! Vooral als je niet in deze pandemie gelooft of doet. Heb respect voor hen die dat wel doen! Dat is samenleving. Samen staan we sterk. En demonstreer, met mondkapjes etc.

    Maar goed, als ik het hier zie in de wijk, een bloemenwinkel die gewoon al de hele week open is, nul handhaving te bekennen.

    X

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.