Reacties

Hoe veilig is jouw badkamer? — 17 reacties

 1. Ja, mijnn badkamer is ontzettend veilig, ik heb nog niet zo heel lang geleden een anti slip vloer van de woningbouw gekregen, de klachten waren te groot over de oude granieten vloeren, hahaha en nu heb ik een heel fijn grint vloertje lijkt het wel, maar het is 100% anti slip dus... ja die bestaan ook, dan heb je nul matjes of matten nodig ;-) Wel is het zo, dat dweilen iets meer lastig is, maar de vloer laat zich makkelijk schoon houden met een doekje gewoon, en als je dat direct bij houdt, dan helemaal :D

  X

 2. Leuk artikel! Volgens mij is mijn badkamer redelijk veilig, we hebben geen badkuip en we hebben een huishuisje waar voor ons een oude meneer in zat. Er zitten dus overal nog hendels en in de douche zelfs een stoeltje. Veiliger kan bijna niet toch?!

 3. Een tijdje geleden gleed ik bijna uit over nattigheid. Kon me nog net vastgrijpen. Maar de kat die in de vensterbank zat voor het open raam schrok er zo van dat hij het raam uit sprong. Toch gauw een meter of vijf hoog, gok ik. Hij kwam op zijn pootjes terecht en liep weg of ie toch al van plan was te springen.

 4. De meeste ongelukken gebeuren nog altijd dicht bij huis. Daarom is een veilige badkamer wel een goed punt. Wij hebben een hele kleine badkamer maar hij is wel veilig.
  Mooi lijstje heb je gemaakt Nicole :)

 5. Mijn badkamer is net groot genoeg voor een douche, wastafel en een smalle badkamer kast.

  Op de vloer voor de douche ligt een antislip mat en voor de wastafel een badmat. Eigenlijk is daarmee de hele vloer bedekt.
  Ik heb toen ik in verwachting was van mijn eerste gelijk een thermostaatkraan gekocht. Vond ik wel zo veilig.

 6. Mijn badkamer is zo klein dat er weinig mis kan gaan: geen medicijnen in opbergen (maar er lopen hier toch geen kleine kinderen rond), geen ruimte om te vallen. Ik merkte ooit in een pension hoe gevaarlijk badkamers kunnen zijn: de handdoek lag buiten bereik van de douche (dat kon daar ;-) ) , en ik gleed prompt uit toen ik onder de douche uit kwam. Gelukkig kon ik zelf, bont en blauw, overeind komen - hoefden mijn gastheer en -vrouw mij tenminste niet geheel naakt van de badkamervloer op te rapen!

  • Zo zie je maar hoe glibberig badkamers kunnen zijn inderdaad Hanneke. Gelukkig dat je wel zelf overeind kon komen zeg. Dat lijkt me geen lolletje als je echt gewond bent, en daar in je blootje ligt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>