Reacties

Is de Hema weer ouderwets goed? 11 nieuwigheden — 10 reacties

 1. Sportbh's, make-up, make-up remover, nagellak, nagellakremover, kleding, tandpasta, kantoorartikelen, snoep, keukenspullen, sokken, nachtponnen, verjaardagskaarten, kerstkaarten, kindercadeautjes. Best heel veel, te veel om op te noemen. Ik loop er ook graag even binnen om rond te kijken.

 2. Dat spaarpuntensysteem vind ik ook een drama. Ik zeg tegenwoordig dus dat ik geen pas heb, want ik doe toch niks met die punten. Te ingewikkeld. Ik kom graag bij de Hema om even rond te snuffelen en koop er mijn notitieboekjes, maar bijvoorbeeld ook graag cadeautjes voor kinderverjaardagen. Ondergoed koop ik ook bij de Hema en verder volgens mij geen dingen die ik daar standaard koop.

 3. Ik kom er eigenlijk nooit. Nadat bij een aantal vestigingen de warme worst verdween heb ik ook geen reden meer om er binnen te lopen.

 4. Tegenwoordig vraagt de zelfscankassa of je punten wilt inleveren voor korting! Dus nu loont het een stuk meer :)
  Ik koop er soms wel. Schoolspullen voor dochter, kledinghangers, laatst mason jars, soms make up, etc. Tegen hun oogschaduw kan ik trouwens wél, en tegen dure van de Douglas niet ;-)
  Zo kom ik er toch af en toe en hoop ook echt dat de hema duurzaam overleeft!

 5. Mijn hema spaarpunten gaan meestal naar hun goede doel, dat maakt mij gratis gul haha.
  Hun serrano ham is erg lekker. De zakken koffie koop ik als ze een aanbieding hebben.
  En af en toe bezondig ik me aan een tompoes, mmm!

 6. De kwaliteit is de laatste tijd echt wel verbeterd bij de HEMA.
  Wat de vestjes betreft. Ik heb er hier 2 van de HEMA hangen die beide zeker 8 jaar oud zijn en ik draag ze nog steeds meer dan regelmatig. Dat is net zo duurzaam als een vestje bij Vinted (zeg twee jaar gedragen) kopen en bijvoorbeeld nog eens twee jaar dragen.

  • Wauw, dat is netjes dat die vestjes na 8 jaar nog goed zijn. Zo lang gaan mijn Hema vestjes niet mee helaas. Ik krijg altijd gaten onder de oksels in de Hema vestjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder