Reacties

Knip jij de D.E. waardepunten uit om te sparen? — 15 reacties

  1. Mijn dochter heeft het sparen van mij overgenomen zij drinkt koffie ik niet. Maar zij spaart niet voor de cadeaus , want je spaart je een ongeluk of te wel inderdaad tientallen jaren voor je ook maar iets kunt aanschaffen. Maar af en toe kun je ook sparen voor pakken koffie en dat levert toch weer een leuke besparing op.

  2. Gewoon roodmerk van de Hema kopen, een stuk goedkoper. Regelmatig in de reclame. Een kilo voor 7,5 euro en prima te drinken. Daar bespaar je in elk geval veel meer geld mee.

    Weet nog dat m'n moeder een hele berg had gespaard voor een DE-koffiezetapparaat. Moest je ook nog een berg bijbetalen. Duurde niet lang of dat ding lekte. Een waardeloos systeem.

  3. We hebben nooit Douwe Egberts, We hebben altijd goede Italiaanse koffie, Segafredo. Kost online een hoop minder en vinden we ook beter dan DE.

  4. Ik koop thee van de AH en koffie ook van een ander merk, dus ik kan de punten niet sparen. Zou het anders ook niet doen, want je moet inderdaad weet ik veel hoelang sparen voor je er iets aan hebt. Ik spaar net als jij alleen geld. O, en koopzegels, want daar zit zo lekker veel rente op.

  5. Leuke foto! Ik spaar ze wel, eerst voor mijn zus en nu voor de voedselbank. Van de thee, ik heb een ander merk koffie, en ik scheur ze meestal en leg ze dan meteen in een bakje in een keukenla. Maar ik snap jou overweging, je eigen keuzes maken is gezond dacht ik zo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder