Reacties

Een leven waarvan je geen vakantie hoeft te nemen — 13 reacties

  1. Ik vind het thuis ook prima. We zijn nooit vaak erg ver weg geweest. De laatste tien jaar zijn we het land niet uit geweest. Hooguit een paar dagen weg.

  2. Vroeger ging ik graag kamperen. Heel primitief vaak. Je wassen in in de beek. Vuurtje maken.Nu gaat dat niet meer,maar thuis is ook goed.

  3. Ik kan het me niet voorstellen dat ik niet meer op vakantie mag of kan. Zelfs nu ik met pensioen ben en eigenlijk altijd 'vakantie' heb, blijft er de drang om andere omgevingen, vreemde culturen te leren kennen. Een verrijking van mijn leven.

  4. Sinds ik met pensioen ben heb ik elke dag vakantie. Dat betekent niet dat ik perse weg moet. Af en toe een middagje Maastricht of Aken is voor mij voldoende. Ik ben gewoon graag thuis.

  5. Ik vind het wel fijn om af en toe een weekje vrij te hebben van mijn werk. Even geen wekker die 's ochtends om half 7 gaat, even wat meer tijd voor de dingen thuis. Ontspannen kan ik thuis het beste. Daarvoor hoef ik niet naar een vakantieadres.

  6. Die laatste zin herken ik helemaal. Van mijn leven hoef ik denk ik ook niet zo nodig vakantie en toch snak ik soms naar vakantie. Maar dan van mijn gedachten.

  7. Ik word blij van mijn werk, maar af en toe een weekje vrij (geen wekker!) vind ik toch ook wel erg lekker. Overigens vind ik het dan ook prima om thuis te blijven. Een weekje echt even weg zorgt echter wel net voor even nog wat meer ontspanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder