Reacties

Mijn vakantie sentiment — 13 reacties

  1. Oh heerlijk! Geniet op eigen wijze van de vakantie. Zelf zit ik ook in de tuin. Maar zou graag nog mee kunnen naar vrienden in Frankrijk. Helaas.

  2. Nicole, jij doet net als Gerlinde in Noorwegen. Jij 'woont op vakantie' :-)
    Hoop ik ook nog eens te doen en dan net als jij in het oosten van Nederland op een rustige landelijke plek gaan wonen.

  3. Maar Godfried Bomans ging echt wel met vakantie hoor, vooral naar Italie. Thuisblijven of met vakantie gaan, iedereen moet het zelf weten en niemand hoeft zich te verontschuldigen.

  4. Iedereen moet maar doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Word je gelukkig van verre reizen of lange autoritten? Lekker doen. Als ik vertel dat ik mijn vakantie al jaren doorbreng aan de de Zwolse Zuidkus a.k. mijn eigen huis en tuintje kijkt men meestal meewarig. Nu zou ik echt wel op vakantie kunnen financieel gezien, maar vakantie is niets moeten en niets hoeven. Lekker doen waar je zin in het en dat kan prima in mijn eigen huisje. Geen inpakstress, geen drukke vliegvelden of files op snelwegen etc. Opstaan en eten wanneer ik er zin in heb . En ook die klusjes, die de rest van het jaar blijven liggen ,doen geeft voldoening.

  5. Vakantie breng ik ook thuis door, maar daarnaast ga ik graag op reis, wat iets volkomen anders is dan vakantie. Dat is andere culturen ontdekken, mensen, andere landschappen, ...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder