Reacties

Hema Academie 2013: wat is er mee gebeurd? Lees het nu! — 33 reacties

 1. Ik had er nog niet van gehoord. Ben er wel benieuwd naar.
  Wat betreft de LOI. Ik had zo'n 15 jaar geleden prima ervaringen met de opleiding en de begeleiding die ik er toen deed. Ongeveer 5 jaar geleden deed ik weer een opleiding bij hen. Was echt waardeloos. Hopeloos veel fouten in de oefenstof. Die ondanks diverse keren aandringen echt niet veranderd werden. Fouten bij de begeleiding. Ik hoop echt dat ze weer beter zijn gaan presteren anders zou ik LOI beslist niet aanraden.

  • Wat een opvallend verschil VeggieMo. Dom van de LOI dat ze de feedback niet gebruikten om zich te verbeteren.

   Ik ben ook wel nieuwsgierig naar die Hema Academie. Het is weer eens iets anders.

 2. Ik zie het probleem van deze Hema-producten niet? Ze proberen gewoon in een voor iedereen moeilijke periode hun markt te verbreden, slim toch? Daarnaast vind ik het eigenlijk wel leuk dat gesloten bolwerken als notariskantoren aangepakt worden. Want réken maar dat daar sprake is van zware kartelvorming, en dat we met z'n allen jarenlang teveel betaald hebben. En als je er geen goed gevoel bij hebt, dan koop je toch gewoon alleen je rookworst bij de Hema (hoewel ik daar als vegetariër dan altijd weer weinig van begrepen heb;). Ik sla deze ontwikkelingen in elk geval met veel interesse gade.

 3. Ik zou niet zo snel cursussen bij de Hema hebben gezocht! Maar ik vind het aanbod van een gratis cursus bij een bibliohteekabonnement natuurlijk erg aantrekkelijk! Ik ga één dezer dagen gauw eens kijken of dat ook geldt voor onze bibliotheek...

 4. Waarom niet? Ik vind top. Ze zijn heel slim ... En creatief!
  Dat maakt me denken aan Migros in Zwitserland. Supermarktketen met daarnaast reisbureau, opleidingen / cursussen, taal scholen in het buitenland .... En zelfs eigen bank.
  Als ik een cursus zou willen volgen, zou ik eerder gaan kijken bij Hema academie, ik koppel het aan aan het vertrouwde Hema. Terwijl LOI enzo ... Zijn allemaal voor mij onbekende bedrijven.
  En net als met alles en overal ... Zal de ervaring ons/mij zeggen of het goed of waardeloos is ... :-)

 5. Wat mij betreft moet de Hema het gewoon houden bij het verkopen van leuke notitieboekjes, pennen, lekkere taart, wat kleding, enz. Maar een cursus? Nee, hoeft van mij niet. Dat het niet meer is zoals het startte, verbaast me niets.

 6. Zie hier een van de redenen waarom de HEMA al meerdere keren bijna failliet is gegaan. Zaken erbij gaan doen waar niet het hart maar kille rendementsgedachtes leidend zijn

 7. Ooh, ik dacht eerst dat het om de HEMA blog academie ging. Die hebben ze ook nog een tijdje gehad. Wilde ik zo graag bij toen hahahaha! Ik heb ooit eens overwogen om een zorgverzekering bij HEMA te nemen, omdat ze een stuk goedkoper waren. Maar toch niet gedaan, want, precies, HEMA. Het gaat nu wel een stuk beter met ze zeg, ze hebben zulke leuke spullen nu!

 8. Dat kan ik me helemaal niet meer herinneren. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen, dat vind ik wel leuk.

 9. Oh hahah ik heb nooit geweten dat dit mogelijk was bij de Hema, maar ik heb dus niets gemist aangezien het al een tijdje niet meer bestaat. Gelukkig zijn er heel veel alternatieven.

 10. Interessant, maar ze moeten wel oppassen dat ze geen manusje van alles worden. Dan gaat je geloofwaardigheid en expertise eraan onderdoor.

 11. Nooit geweten van het bestaan van de Hema academie, maar vraag me ook wel af of dat nu echt bij hun werkgebied thuishoort. Bij een bibliotheek vind ik het wel passen omdat zij informatie verstrekken, maar bij een winkel...

 12. Nooit geweten! Kom geregeld bij Hema, zulke leuke artikelen om te shoppen, maar nooit geweten dus dat je er ook cursussen kunt volgen. Wel handig vind ik, waarom niet bij Hema?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder