Hema appeltaart

hema appeltaart

Hema appeltaart is lekker!

In 2011 schreef ik onderstaande blogpost over Hema appeltaart!

Hema appeltaart

Wat Ikea kan, kunnen wij beter, hebben ze vast gedacht bij de Hema. En toen maakten ze een aanbieding voor een appelpunt, die maar 75 cent kost. Hartstikke leuk natuurlijk, maar die aanbieding geldt pas na 16 uur.

Persoonlijk vind ik dat rijkelijk laat. Afgezien van het feit dat ik meestal 's ochtends 'in de stad' ben, zou ik drie uur een acceptabeler tijd vinden: dat is immers 'theetijd'?

Het spotgoedkope Hema ontbijt van 1 euro vind ik wat dat betreft veel beter bedacht: dat is vanaf openingstijd tot 10 uur.

Dat is ook echt een ontbijttijd.

Hema appeltaart 2023

Wat een appeltaart nu kost in het restaurant van de Hema weet ik helaas niet. Ik ben al een tijdje niet in een Hema restaurant geweest. Zo gauw ik er kom, ga ik het nakijken! Wel kan ik alvast zeggen dat een appeltaart van de Hema, die bestaat uit 10 stukken 11,50 kost. Dat zou dus neerkomen op 1,15 per stuk appeltaart.

Hema appeltaart kcal

Op de site Fatsecret schrijven ze dat er 253 kcal in de vegan appeltaart van de Hema zitten. Dat vind ik eigenlijk nog best veel zeg! Hoewel het wel minder is dan in een gewoon stuk appeltaart. Volgens Het Voedingscentrum zitten daar namelijk 259 kcal in.

Hema appeltaart kaart

Wist je dat er een speciale cadeaukaart is voor een appeltaart van de Hema? Best een leuk idee als je niet goed weet wat je cadeau moet geven. En met een kaart kan iemand de taart kopen op een moment dat het hem of haar goed uitkomt. Deze kaart kost 11,50.

hema appeltaart kaart

Hema appeltaart vegan

In 2019 kwam de Hema met een heuse vegan appeltaart. Maar als ik die zoek op de Hema website, dan vind ik hem niet. Het is me dus niet duidelijk of deze vegan appeltaart er nog te koop is.

Kende jij deze aanbieding?
Wat vind je van het tijdstip?

Similar Posts

9 Comments

 1. Ik wist het niet, bak altijd zelf veel lekkerder. Als een appeltaart vers is, is hij minder lekkerder dan als hij een nachtje heeft gestaan.

 2. Ik wist het ook niet maar vind het ook niet erg omdat ik 's middags niet vaak de stad in ga, meestal 's morgens. Daarnaast hou ik niet van fabrieksbaksels, ze zijn mij vaak veel te zoet. Thuis gebruik ik alleen oerzoet en soms rietsuiker en ook ik vind mijn eigen appeltaart veel lekkerder. Bij hoge uitzondering ga ik wel eens ergens koffie drinken als ik aan het winkelen ben, dan neem ik er een tosti bij of iets anders hartigs. Voor de prijs van 75 cent denk ik trouwens dat er nooit hoogwaardige grondstoffen zijn gebruikt, één hap suiker met transvetten dus als je het aan mij vraagt.

 3. Nee, van de appeligepunt-aanbieding had ik nog niet gehoord...maarja, ik bak de appeltaart ook liever zelf, is tie nog goedkoper dan 75 eurocent per punt (en meestal eet ik meer dan een punt) en dan ook nog vóór 16.00 uur..

  Het Hema-ontbijt staat al weken op onze planning...ik en Lief gewoon in pyama daar ons ontbijtje nuttigen...maar het komt er niet van....

 4. Het is gewoon een ordinaire commerciele lokker. En op zijn tijd best lekker. Je moet wel even wachten tot het eind van de middag (beetje oprekken van de eet- en drinktijden). Dit geldt trouwens ook voor het ontbijt, maar dan met het idee om de shopdag wat vroeger aan te vangen.
  Mooi gekopieerd van onze Zweedse vrienden.

 5. Ik dacht dat he Hema altijd om 5 uur dicht gaat? Dan kan je ook niet lekker rustig zitten om te genieten want al de verkoopsters gaan dan opruimen en op hun horloge kijken :)
  Ik vind het ontbijt niks, want ik hoef echt geen broodje gebakken ei 's ochtends vroeg.
  Ik ga trouwens ook de deur niet uit zonder eten want dan ben ik zo flauw, dus dan hoef ik elders ook geen ontbijt meer..
  K ga liever bij Ikea eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.