Reacties

Tea Topic: Ben jij een ochtend- of een avondmens? + Linkparty reminder — 14 reacties

  1. Ik ben een avond- / nachtmens, maar helaas moet ik er eigenlijk altijd vroeg uit, dus probeer ik enigszins op tijd naar bed te gaan (streeftijd half 12…)

  2. Wow, half twaalf?! Ik vind dat echt wel rijkelijk laat hoor. Oké, ik slaap niet altijd om die tijd, maar dan lig ik toch echt al wel in bed. Vroeger was ik een avondmens. Tegenwoordig steeds meer een ochtendmens, hoewel ik dat geloof ik nog niet helemaal aan mezelf toe wil geven.

  3. Ochtend! Werkdagen 05.30 op, om 07.15 op het werk, weekend 07.00 op, om 09.00 op de sportschool. Bedtijd: altijd 2100 uur, werkdagen en weekend en vakanties, altijd, behalve als er vrienden komen eten of wij ergens naar toe gaan om te eten.

  4. Op dagen dat ik werk sta ik om 6 uur op, dus dan ga ik de dag daarvoor ook rond 21.30 à 22uur slapen. Wanneer ik niet vroeg op hoef slaap ik meestal alsnog wel om 22.30uur al. Een avondmens ben ik dus zeker niet, maar een ochtendmens ook niet, want ik heb echt altijd moeite met opstaan. (Maar goed, ik ben ook 'chronisch vermoeid' dus als ik aan mijn moeheid toegeef kan ik de hele dag wel slapen.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder