Reacties

Groene zeep Kruidvat: Driehoek versus Kruidvat merk — 18 reacties

 1. Grappig. Groene zeep koop ik altijd goedkoop, huismerk AH. Dat geldt ook voor allesreiniger. Ik ben afgestapt van het principe van dure schoonmaakmiddelen kopen. Ik keek eens goed naar de prijzen en vond dat ik wel gek leek. Alleen Cillit Bang ben ik nog wel erg aan gehecht, maar ik heb nu toch een testfles gehaald van een huismerk. Ben benieuwd.

 2. Het is met als zeeppoeder. Volgens de reclames worden ze ieder jaar beter. Als je met de goedkope variant tevreden bent, waarom dan de dure nemen. Dat geldt overigens ook voor mensen die gehecht zijn aan Douwe Egberts koffie. Veel te duur...

  • Ik moet bekennen dat ik zo iemand ben die altijd D.E. koffie koopt. Omdat ik dat gewend ben, en ik het idee heb dat dat de lekkerste is.

 3. Hoi Nicole,

  eerlijk gezegd gebruik ik nooit Groene Zeep.
  Maar ik vind het wel een goed idee.
  Dus... ik ga vanmiddag maar eens een fles kopen en het gebruiken.
  Voor het geld hoef je het niet te laten.
  Ik vind limoengeur wel lekker... dus misschien wordt het dan toch die van Driehoek...

  Groetje svan Marlou

  .

 4. ik heb altijd die van driehoek en dan die dikke in een pot, die klop ik dan in heet water op om er de vloer mee te dweilen, heeft zo'n heerlijke nostalgische geur :-)

 5. Ik maak altijd schoon met de groene zeep van driehoek uit een pot waarmee ik een sopje klop. Heerlijke geur die mij aan vroeger bij oma doet denken😊

 6. De vloeibare zeep van welk huismerk ook maakt evengoed schoon als die van Driehoek. Driehoek vind ik qua geur wel beter, en sommige huismerken vind ik dan zelfs vies ruiken, bijvoorbeeld de G.woon. Die van AH ruikt wel erg lekker!

 7. Natuurlijk ken ik de groene zeep wel van huis uit en dan die in pot, zelf heb ik hem eerlijk gezegd nog nooit gekocht.. als alles reiniger gebruik ik altijd citronel, vind de geur daarvan zo lekker fris.
  Maar nu je er over begint zal ik toch eens kijken of ik ergens eens zo'n pot ziet, weet mijn moeder deed er echt alles mee, schandalig eigenlijk dat ik zo'n pot niet in huis hebt ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>