Reacties

Vliegenkap Action gekocht: oude was stuk — 23 reacties

  1. Ik wapper met mijn handen of eet het snel op.(proest) Misschien hebben wij gewoon niet zo veel vliegen. Dat kan natuurlijk ook. Maar met eentje zouden we hier nooit toekomen. Heb al wel eens bijna eentje gekocht omdat ik het zo gezellig vind staan maar dan toch maar weer niet.

  2. Ik kocht zo’n 10 jaar geleden een grote (pizzabord formaat) en een wat kleinere vliegenkap. Vrij duur toen, ik meen zo’n 35 euro samen maar ze gaan nog wel 10 jaar mee. Produkten die zo kort meegaan zijn erg slecht voor het milieu!

  3. Ik vouw er gewoon een theedoek omheen, dat werkt ook. Maar van die dikke bromvliegen op mijn eten, ook al ga ik het daarna nog bakken... er zijn weinig dingen die me zo de eetlust benemen. Wel een prachtige vaas heb je daar staan zeg!

    • Getver inderdaad. Bij mijn opa vroeger zwermden er altijd vliegen op de slagroomtaart bij feestjes. Supervies. Dan hoefde ik echt niet meer.

  4. precies hetzelfde als jij met een vliegenkap. Ik wil het ook nog wel eens afdekken met plastic folie. Maar dit vind ik zonde als het niet nodig is. Ik ga dan liever voor iets herbruikbaars :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>