Reacties

Gratis koelkast thermometer: hoe koel is jouw koelkast? — 5 reacties

  1. Het verhaal over te hoge temperatuur in de koelkast heb ik al eens gehoord en in mijn koelkast is het 4 graden, althans in het midden, want lager is het altijd kouder en het wil wel eens gebeuren, dat ik iets half bevroren van de onderste plank pak.
    Voordeel van een lage temperatuur is, dat alles lang goed blijft.
    Aan de koelkast heb ik ook een bewaarwijzer van de Lidl hangen, waarop staat, wat je het best op welke plank kunt zetten, dus onderin erg bederfelijke dingen en meer naar boven minder bederfelijke dingen.

    Goede tip, want ik denk, dat veel mensen zich vergissen in de koelkastemperatuur.

    Groetjes Lily

  2. Ik had in ons oude huis ook een thermometer in de koelkast hangen van het voedigscentrum. Deze heb ik alleen daar laten hangen, maar ik zal deze snel aanvragen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>