Tuinstoelen die je zo binnen zou zetten!

tuinstoelen

Toen ik mijn man leerde kennen had hij een witte Evert Hartman stoel in zijn woonkamer staan.

Dat was zijn relax fauteuil zeg maar. Eerlijk gezegd vond ik het geen gezicht. Want zo’n witte Hartman stoel is overduidelijk een túínstoel. Natuurlijk kon hij best in de woonkamer staan, maar mooi vond ik het niet.

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder, en valt het me op dat er nu tuinstoelen zijn die je wel degelijk prima in je huis kunt zetten. Sterker nog, sommige zijn zo leuk dat ik ze zelfs graag in huis zou wíllen. En dat geldt voor zowel keukenstoelen als stoelen voor de woonkamer.

Tuinstoelen die je prima binnen kunt zetten

Ik houd erg van die ouderwetse caféstoeltjes. Dus onderstaande tuinstoel vind ik helemaal prachtig. Zeg nou zelf: deze tuinstoel lijkt toch helemaal niet op een tuinstoel? Maar hij is van aluminium en daardoor geschikt voor buitengebruik. Hij is er ook nog in de kleuren vintage blauw, en vintage groen!

tuinstoel

99,-

Onderstaande stoel is gemaakt van recyclebaar polypropyleen en voorzien van aluminium poten. Zeker als je kleine kinderen hebt vind ik het een groot voordeel als je een stoel makkelijk met een natte doek kunt afnemen.

tuinstoel

95,-

Behalve tuinstoelen die prima in de keuken kunnen, zijn er ook tuinstoelen die niet zouden misstaan in de woonkamer. Zoals deze relax stoel die als het ware lijkt te zweven. Als mijn man deze in zijn woonkamer had gehad, dan had ik hem beslist niet onmiddellijk herkend als tuinmeubilair!

tuinstoel

149,-

Last but not least een schommelstoel die ook tuinstoel is.

schommelstoel

Conclusie over tuinstoelen

De lijnen tussen buiten en binnen worden steeds vager. Tuinmeubels lijken steeds vaker op ‘binnen meubels’. Denk maar aan die grote lounge hoekbanken speciaal voor buiten. Maar ook op het gebied van tuinstoelen zie je de ontwikkeling dat tuinstoelen niet langer typisch ‘tuinstoelerig’ zijn. Het grote voordeel is dat je ze dus ook prima binnen kunt gebruiken.

Lees ook: Je balkon gezellig maken en Wat zijn goede tuinstoelen?

Gebruik jij wel eens tuinmeubilair binnen?

Bron afbeeldingen: vandergarde.nl

52 Comments

  1. Amy
  2. Vitamientje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh