Reacties

Wat zijn goede tuinstoelen? Gratis checklist met criteria! — 36 reacties

 1. Mijn stoelen gaan al negen jaar mee en zijn nog prima. Ik vind het belangrijk dat ik ze kan verstellen en hoewel ik al die moderne sets prachtig vind, is het niks voor mij, want al dat gedoe met kussens gaat 'm niet worden. Die zouden bij mij constant natgeregend liggen te zijn...

 2. Die eerste gele, dat vind ik totaal niks. Je gaat zo zweten op dat harde plastic.
  Die gele draadstoel, zo hebben wij er in het mintgroen. Het zijn zalige stoeltjes om (lang) in te zitten. Niet om te eten overigens, daar hebben we dan weer andere tuinstoelen voor.

 3. Mijn stoelen zijn voornamelijk functioneel om te zitten. We hebben roodbruine Delia aluminium tuinstoelen met een glazen tafel die over was uit de woonkamer. En dat bevalt prima.

 4. Wij moesten vorig jaar tuinmeubels uitzoeken voor onze tuin de stoelen vond ik het moeilijkste. Ik wilde niet te lompen stoelen maar ze moesten ook wel fijn zitten. Uiteindelijk vonden we stoelen naar onze zijn daar nog steeds erg blij mee.

 5. Tuinstoelen gaan langer mee als je ze opbergt in een tuinhuisje of iets anders.
  Of het nu hout of kunststof is, het heeft beide te lijden door de weersomstandigheden. Hans

 6. Wij hebben een loungeset en een eettafel buiten staan, ideaal, zo kunnen we en lekker luieren en een boek lezen, maar ook werken en eten in de tuin. Ik ben echt een buiten mens en zit gravin de tuin.

 7. Die beschermhoezen in ik, dat zijn geen goede combi. Zolang het droog is en geen wind waait, perfect. Gaat het regenen en waaien... dan kan het even duren, maar meestal gaat het scheef.

  Love As Alwyas
  /dimario

 8. Tuinstoelen vind ik gedoe. Ik pak een uitklapbaar houten stoeltje uit de garage, kies een plekje in de zon en plof op de stoel neer. Mijn man wil dat ik op een officiële tuinstoel mét hoes moet gaan zitten en zet die dan ook nog voor me klaar. Ja, ik weet het, in ben ondankbaar (-:

 9. Ik heb vorige maand twee ligstoelen gekocht. Was er superblij mee maar inmiddels is er eentje alweer kapot. Gevolg: heen en weer gemail met de klantenservice en er gebeurt helemaal niks. Kost alleen maar energie. Baal ervan want ik koop praktisch nooit wat maar goed....

  • Oh wat vervelend inderdaad Frederique. Ik vind het dan altijd net alsof je een 'probleem koopt'. Heel irritant, want daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

 10. Oeh! Ik ben dól op mijn tuinmeubilair. Alleen staat het op mijn balkon. Ik heb twee rechte stoeltjes van grijs wicker (zo heet dat toch?) Dat zijn een soort eetkamerstoelen. Daar heb ik een hoog mozaïek tafeltje bij (gevonden bij het afval, juich!!!). Dus da’s een soort ‘eethoek’. Handig om te eten of koffie te drinken. Maar (tromgeroffel)... ik heb ook een klein loungebankje met een laag tafeltje. Om lekker onderuit te lezen of muziek te luisteren. Ik ben zó dol op mijn balkon! Wil iemand de lente aanzetten?

 11. Wat een fijn artikel over de geschiedenis van de tuinstoel. En wat grappig. Ik dacht dat dat hele loungen pas 5 jaar oud was of zo, maar al veel langer populair dus.
  Ik heb een leuke palletbank op ons balkon staan die ik op ga knappen nadat 'ie een winter buiten heeft gestaan. Die vind ik heel leuk met kussens erop. Maar ik ben ook aan het kijken voor een mooie gietijzeren bistroset. Dat lijkt me zo gezellig koffie drinken 's morgens 😍😍😍

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>