Reacties

5 ereader abonnementen die ik heb geprobeerd — 20 reacties

 1. Ik heb Bookchoice en een bibliotheekabonnement. Met die twee red ik mij goed 😀. Het nadeel van Bookchoice is dat je geen keuze hebt. Maarr het is ook heel goedkoop en er zitten altijd wel een paar boeken bij die mij bevallen.

 2. Ik lees overdag graag boeken van papier en in bed de ereader op een lichtstand die rustgevend is.
  Ik heb een kobo abonnement gehad, maar gebruikte het te weinig. Dus af en toe koop ik een paar voordelige ebooks en herlezen vind ik vaak best ontspannend.

  Papieren boeken haal ik tegenwoordig vaak uit buurtbiebkastjes, koop ik bij de kringloopwinkel en ruil/leen ik met vriendinnen.

 3. Ik ben lid van de online bibliotheek. Bevalt prima. Sommige boeken kunnen alleen op pc of tablet/telefoon, die sla ik over. Blij met de e-reader.

 4. Helaas lukt het mij sinds ik een nieuwe laptop heb niet meer om de boeken van de bieb op mijn e-reader te zetten. Adobe huppeldepup werkt niet. Baal ik van als een stekker. Ik lees de boeken van de online bieb nu op mijn tablet. Overweeg toevallig sinds een paar weken een abonnement op Kobo Plus, maar ik lees veel nieuwe boeken en die staan er dan weer niet op, dus dat zou dan naast mijn biebabonnement moeten en dan vind ik het alles bij elkaar toch best wel duur.

 5. Ik heb al jaren een Kobo Plus abonnement en dat bevalt mij erg goed.
  Nieuwe boeken zijn redelijk snel beschikbaar en anders zet ik ze op mijn verlanglijst en krijg ik een melding als ze ook via Kobo Plus te lezen zijn.

 6. Hier ook Bookchoice, zit altijd wat leuks bij, 8 boeken p.m. met jaarabbo voor 2,00 p.m. (black friday).
  Ereader voor in bed, ook met bieb-abbo.
  Overdag ook echte boeken. Ook bieb-abbo. Kost hier wel 93,00 p.j.

 7. Geen abonnement!. Om eerlijk te zijn, ik download alles gratis, via Tor browser en een online bibliotheek, die vast wel illegaal zal zijn, maar als ik dat niet deed zou ik ook enkel boeken in de bib lenen en er niet voor betalen, dus ik vind niet dat ik schrijvers tekort doe. Bib abonnement hier kost 5 € / jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder