Reacties

Kun je met een eReader een leesbril vervangen? — 7 reacties

  1. Ik heb me dit ook weleens afgevraagd. Vooral omdat ik dan in bed dus zonder bril zou kunnen lezen en dat lijkt me ideaal. Maar uiteindelijk kies ik er toch voor om met bril te lezen in bed, ook op de e-reader. Vind ik toch net wat prettiger.

  2. Ik zet een oudere bril met lagere sterkte op met lezen. Ik ben bijziend, dan werkt dat.
    Als ik etiketten wil lezen zet ik regelmatig mijn leesbril af. Voor jou zou het misschien een idee zijn om een klein vergrootglas mee te nemen als je boodschappen doet.

  3. Mijn bril is mulifocaal ( geloof dat het zo genoemd wordt) . Maar lezen doe ik bijna altijd zonder bril. Zo'n bril is heel handig in winkels en ook bij (rol)trappen, stoepranden etc. Op mijn ereader maak ik de letters wat kleiner of groter, omdat dit per boek altijd weer anders is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder