Reacties

Dingen die ik ooit stom vond. Maar nu niet meer. — 45 reacties

 1. Stom niet, maar spotify gebruik ik nog steeds niet. Netflix kun je me praktisch niet achter vinden. Drama's maak ik zelf wel, dus daar hoef ik niet naar te kijken. Airco heb ik in huis juist afgeschaft. Hadden we, maar eigenlijk niet nodig, ik slaap net zo lekker.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Best herkenbaar, stiekem. Ik ben ook niet iemand die gelijk enthousiast nieuwe snufjes aanschaft. Mijn meest recente ontdekking is toch wel het fenomeen luisterboek. Stiekem heerlijk, maar ik vond het altijd stom. Een boek léés je. Bovendien dacht ik dat ik er het geduld niet voor zou hebben. Ik heb nog steeds liever een 'echt' boek, maar tijdens een beetje creatief bezig zijn heb ik dus heel graag een luisterboek.

  • Luisterboeken lukken mij niet. Ik heb het wel geprobeerd, maar ik moet al zoveel naar andere mensen luisteren dat ik het niet kan opbrengen.

   Maar leuk dat het jou positief verrast!

 3. Ehm: wekelijks naar de oefenzaal of sportschool. Ik merk nu dat dat nodig is om mijn kracht op peil te houden (niet eens: toe te laten nemen!)

  Elastische kousen. Ik houd met dit weer heel veel vocht vast
  Een ventilator. Die heb ik deze zomer beneden gezet en veel aan gehad.

  Pakjes laten bezorgen/via internet kopen. Ik kan online vaker slagen voor kleding dan in de stenen winkels (tot mijn spijt overigens)

  One Note: ik maak sinds een paar maanden veel gebruik van dit digitale opschrijfblokje en het helpt me om mijn hoofd leeg te houden en mijn activiteiten te structureren.

  • Ik had ook altijd een hekel aan sport, maar loop nu dagelijks hard omdat het goed is voor lichaam en geest, dus ik snap je heel goed met die sportschool.

   Ook ik slaag online beter voor kleding dan in gewone winkels. En nog goedkoper ook, omdat ik dan tweedehands kan kopen.

 4. Leuk om te lezen! Momenteel kan ik zo niks bedenken wat ik vroeger stom vond en nu niet meer, maar dat heeft waarschijnlijk nog met mijn jonge leeftijd te maken. Wel vond ik het vroeger altijd onzin als mijn moeder voor een paar dagen vooruit kook, maar nu ik op mezelf woon snap ik het gemak hiervan. Vooral als je later thuis komt.

 5. Bij sommige dingen hebben ik niet. Inderdaad kunnen sommige dingen niet nodig hebben. Tegenwoordig willen met tijd mee gaan. Doen gewoon wij niet. Je bent eigen baas. Ja toch? Fijn weekend.

 6. Ik kan zo niets bedenken wat ik stom vind. Toch heb ik geen netflix, spotify, koreaans drama in mijn leven, airco of een robotstofzuiger in mijn leven en denk daar verder ook niet over na.

 7. Tja mij lijkt dat helemaal niet zo abnormaal - sommige dingen moeten nu eenmaal aan je groeien - ik vond bijvoorbeeld een gsm alleen iets voor snobs vroeger en nu heeft iedereen er eentje - grootste voordeel is inderdaad leuke foto's kunnen trekken zonder aan een fototoestel te moeten denken :)

 8. Grappig hoe interesses dan kunnen veranderen door de jaren heen. Zelf wil ik ooit heel graag een robotstofzuiger, maar is zo niet iets waarvan ik zeg daar had ik vroeger niks mee en daar ben ik nu weg van...

 9. Aan heel veel dingen uit je lijstje heb ik geen behoefte, maar dat wil niet zeggen dat" ze stom zijn", alleen heb ik ze niet nodig of ze zijn niet handig voor me. Geen spottifi, geen netflix,geen robotstofzuiger, geen airco in huis. Wél in de auto en ook wel een soort tom tom en nog niet zo heel lang een smartphone die ik nog steeds zonder abonnement gebruik, ligt dus meer op de tafel dan dat ik hem in de hand heb.

 10. Dit klinkt misschien gek, maar dat heb ik dus met werken bij MacDonalds. Dat is toch iets waar veel mensen een beetje op neerkijken ( en ik vroeger ook). Maar sinds ik er werk denk ik alleen maar: dit had ik jaaaaaren eerder moeten doen! Had me veel gedoe en rottige baantjes bespaard.

 11. Hmm lastige vraag.. ik kan zo echt niks bedenken. Maar ik hou wel van de dingen die jij nu noemt! Ik had zelf nooit een spotify account maar sinds vorig jaar wel, eerst dacht ik ook daar wil ik niet aan beginnen maar nu merk ik toch dat het wel belangrijk voor mij is haha! Misschien is dit wel een antwoord op je vraag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder