Reacties

Lidl producten voor maar 25 cent — 22 reacties

 1. Dit vind ik dus echt een heel goed idee. Je kunt vlees nog prima invriezen als het 'op de houdbaarheidsdatum' is, dus ik zou dat zeker doen. Ware het niet dat ik echt nooit bij de Lidl kom;). Ik zou niet eens weten of en waar er hier in de buurt één zit.

  • Die vraag werd inderdaad ook aan de Lidl gesteld, maar ze verwachten daar geen problemen mee.

   'Is Lidl niet bang dat klanten wachten op koopjes en andere producten links laten liggen? ,,Daar hebben we uiteraard over nagedacht. Maar we denken niet dat het voor kannibalisatie zal zorgen. We denken eerder dat we andere doelgroepen bereiken.’ (AD)

 2. De koopjesjagers die best de volle mep kunnen betalen zullen hun slag wel gaan slaan. Ik gun het systeem liever aan de absolute minima om op deze manier nog een beetje rond te kunnen komen en gezond te eten. Door mijn vrijwilligerswerk weet ik hoe moeilijk de mensen het hebben en er zijn er veel meer dan je denkt. Maar hoe dan ook: het zijn allemaal stapjes in de goede richting om de idiote voedselverspilling tegen te gaan. De voedselbanken zijn er niet zo blij mee, las ik ergens, maar goed.... dat is ook een volslagen uit de hand gelopen zaak. Ooit opgericht om voedsel niet weg te hoeven gooien vanwege bijv. een drukfout op de verpakking, maar nu zijn hele volksstammen afhankelijk van de voedselbanken. En neem van mij aan dat het niet het allergezondste voedsel is wat daar uitgedeeld wordt.

 3. Ik koop af en toe boodschappen met de Too good to go-app. Dat de Lidl ook voedsel dat anders weggegooid moet worden gaat verkopen vind ik een goede zaak. Helaas is het nog niet bij mij in de buurt, maar dat komt misschien nog wel.

 4. In Nederland kom ik nooit bij de Lidl in Frankrijk wel en daar staat bij de uitgang een bak met groente wat aan de datum zit wat je gratis mee mag nemen.
  Gr roos

 5. Bij Jumbo krijg je het gratis mee, op de dag van de uiterste houdbaarheidsdatum!! Als je een produkt vind met een datum van gisteren krijg je er zelfs twee gratis!!! Is Jumbo toch weer goedkoper dan Lidl😜!!

 6. Albert Heijn werken wij al jaren met de -35% sticker op de versproducten die op de uiterste houdbaarheidsdatum zijn. Sommige producten worden zelfs vroeger afgeprijsd indien we merken dat ze niet voor die datum verkocht zullen worden. Hetzelfde voor producten die uit assortiment gaan. Dus door oplettend te zijn kan je heel wat geld besparen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder