De 6 leukste dingen die je met foto’s kunt doen

digitale foto'sDeze post werd geschreven door Mickey! Het gaat over het probleem van de digitale foto’s die blijven hangen in de digitale wereld, en nooit de overstap redden naar de échte wereld. Mickey geeft ideeën om die digitale foto’s tastbaar te maken.

Na elke leuke gebeurtenis zoals een verjaardag, vakantie of jubileum worden er vaak weer tientallen foto’s aan de digitale albums toegevoegd.

Sinds de opkomst van digitale fotografie is er een overvloed aan foto’s. Het is zonde dat het grootste deel van de foto’s verstopt blijft voor vrienden en familie in digitale fotoalbums. Er zijn online allerlei fotoproducten te vinden waarmee foto’s wel tot hun recht komen.

Ik help je graag verder en heb daarom 6 leuke dingen opgezocht die je met de foto’s kunt doen!

1. Kerstkaart maken

Een jaarlijks terugkomende traditie, de één verstuurd trouw ieder jaar vele kerstkaarten naar familie en vrienden. De ander houdt het intiemer of laat de traditie aan zich voorbij gaan. Een gepersonaliseerde kerstkaart met een leuke foto van het afgelopen jaar geeft net iets extra’s.

kerstkaarten

2. Fotoboek maken

Dankzij moderne software is het voor iedereen mogelijk om de mooiste fotoboeken te maken. Een fotoboek maken van het afgelopen jaar of als cadeau geven tijdens een speciale gelegenheid zijn enkele goede mogelijkheden om de mooiste herinneringen te bundelen en te delen met anderen.

fotoboek maken

3. Fotokalender maken

Fotokalenders komen in verschillende soorten, zo zijn er: jaarkalenders, bureaukalenders, verjaardagskalenders en familieplanners. Elke kalender kan worden opgemaakt met foto’s uit jouw verzameling. Een mooie fotokalender in de woonkamer is een originele manier om elke dag een nieuwe herinnering op te halen.

foto kalender

4. De fotoslinger

Komt er een verjaardag aan en zijn er veel leuke dingen gebeurd in het afgelopen jaar? Dan mag de fotoslinger niet ontbreken op het feestje. Een mooie fotoslinger maken is zo gedaan en is een eyecatcher op elk feestje.

foto slinger maken

5. Foto agenda / school agenda maken

Gaat je zoon of dochter naar de middelbare school? Grote kans dat er een agenda aangeschaft moet worden. Een foto agenda maken is leuk om te doen en je hebt er een jaar lang plezier van. Kies alleen maar leuke en vrolijke foto’s dan wordt in je agenda kijken weer leuk.

mini agenda

6. Fotoalbum maken

De laatste tip die ik voor jullie heb is een fotoalbum, uniek in de markt. Een fotoalbum onderscheid zich met een ringband van de bekende fotoboeken en is de goedkoopste optie om foto’s te bundelen. Met de gratis beschikbare software kan iedereen er één maken.

foto album

Met alle tips bij elkaar hoop ik je genoeg inspiratie te geven om weer eens door je foto archief te speuren. Opzoek naar de mooiste momenten om bij elkaar te brengen en te delen met anderen. De mooiste fotoproducten laat je maken bij hetfotoalbum.nl.

Leestip

Zelf een verjaardagskalender maken

Bedankt Mickey voor je leuke ideeën! Mijn favoriet is de fotoslinger!

Wat is jouw favoriet?

23 Comments

  1. Annemiek

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh