Reacties

Wat te doen met foto's? 6 leuke ideeën! — 23 reacties

 1. Dat is wel waar, in dit digitale tijdperk blijven veel foto's hangen in de digitale wereld en worden ze nooit echt tastbaar. Ook wel handig, dat geeft wat minder rommel in huis. ;-)

  Wij selecteren onze mooiste vakantiefoto's om er een album van te (laten) maken. Ze hebben we aan iedere vakantie een mooie aandenken.

 2. Ik zou dan voor een 'ouderwets' zelf in plakken foto boek gaan, dat vind ik zelf net iets persoonlijker! Een scrapbook maken ofzo. Die foto slinger is ook echt heel erg leuk!

 3. Onze beste foto's worden al jaren in albums afgedrukt. Scheelt plakken, want dat deed ik ook nooit met analoge foto's De lijm beschadig je foto's, of de fotohoekjes laten los. Mijn afgedrukte foto's zitten en albums met van die plastic hoesjes. Ook niet ideaal. Album: ideaal.
  Eén keer zijn we gezwicht voor een kalender, maar dat was geen succes. Het was niet te beschrijven, en de uiteindelijk bewaar je zo'n kalender ook niet.
  Net als met 'oude' foto's laten we van bepaalde foto's een grote versie drukken, als kadootje voor familie, bijvoorbeeld.
  Eigenlijk doen wij best veel met onze foto's... De leukste zijn gewoon afgedrukt.

  • Die fotohoekjes werkten bij mij ook niet Daenelia! Terwijl het idee zo goed klinkt, omdat je dan niet met plaksel zit te knoeien en de foto onaangetast blijft. Maar de foto's bleven bij mij nooit zitten.

 4. Ik lees : 6 leuke ideeën , maar zie er maar 4 in het artikel ?
  Of kijk ik er overheen ?
  Ben zelf dol op fotograferen en verwerk die in Project Life albums ...
  Er is een hele enthousiaste groep in Nederland die dit ook doet !
  Als iemand wilt weten wat dat precies inhoudt : ff googelen !
  Fijne feestdagen ,

  Groetjes Annemiek

  • Ja, daar heb je wel een punt inderdaad. Ik had stiekem het gevoel dat de foto's van vroeger eigenlijk leuker waren, maar daar kon je natuurlijk verder veel minder mee doen. Behalve dan inplakken.

   Digitale foto's bieden veel meer opties.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder